Využili by ste službu profesionálneho organizátora domácnosti?
Ahojte predovšekým zaneprázdnené žienky, 🧹😁🚨
uvažovali ste niekedy nad tým, že by ste využili službu Profesionálneho organizátora domácnosti, ktorý/ktorá by Vám pomohla s usporiadaním napriklad: vecí v skriniach, usporiadaním úložného priestoru v kuchyni či kúpeľni, garáže, priestoru pre home office?
Najmä ak by to bol priestor, ktorý sa využíva už roky a zubom času sa v ňom ocitli aj veci, ktoré by mali byť už minulosťou. A je tam potrebné urobiť generálny poriadok.
Prípadne zredukovať oblečenie, ktoré sa nenosí ale Vy nemáte to srdce ho samé vyhodiť. Potrebujete mať k tomu niekoho a zavrieť pri tom oči (a možno aj uši 🌷) pre dobro veci.👗👚👙👖😎
Kedysi bežala v TV reality show zameraná presne na túto tému, kde ľudia konečne porazili neporiadok, vytriedili rokmi nahromadené veci a zažili neskutočnú úľavu. 😮💨
Veľmi som zvedavá na všetky Vaše názory, najmä pre a proti.♥️☺️
@odyseana za mňa určite keby som si to nevedela usporiadať sama. Podľa mňa to veľa ľudí nezvláda. A mať doma poriadok je základ a je to tak jednoduchšie 🙂
@odyseana nikdy ma niečo také nenapadlo, ale viem si to predstaviť v manželovej dielnicke. On tam má všetko možné aj nemožné a všetko mu treba 🫣. Doma často zoberiem veľke igelitové vrece a triedim skrine, špajzu, linku a nakoniec botník. Mám rada prehľad vo veciach v skrine, v špajze tiež, že keď pôjdem, vidím čo kde je a nehľadám to tam.
@odyseana nie. Profesionalny organizator nezije v mojom byte a netusi, ako pouzivam niektore veci a nechape, ze si doma niektore veci drzim zo sentimentu (cielene).
S manželom sme už celé roky dohodnutí, že keď sa po materskej dovolenke vrátim do práce, nájdeme si nejakú milú pani na upratovanie. V práci som už 6. rok a stále som sa k tomu neodhodlala. Pre mňa je tá predstava, že niekto cudzí sa mi pohybuje po dome a stará sa o naše súkromné veci proste desivá.
@odyseana nie nevyužila. Ja nemám problém s vyhadzovaním vecí, jediné, čo ma v tomto brzdí je to, že sa snažím tie veci (samozrejme použiteľné) ešte niekde umiestniť . Toto je pre mňa na celom tom procese najťažšie a najotravnejšie. Kebyže si s týmto starosti nerobím, tak by to len tak lietalo😁
@jaroe Pod toto sa podpíšem 🙋🏻♀️ Zbaviť sa vecí nejak ekologicky zaberie veľa času aj energie. Kebyže sama sebe dovolím to len vyhodiť, tak mám už dávno vysnívanú minimalistickú domácnosť 😁👍🏻
Moja mama je takyto samozvany poradca a odhliadnuc od toho, ze je to moja mama, je to neskutocne stresujuce a otravne. Proste my na Slovensku mame traumy z detstva ze nie sme dost dobri, ze nerobime dost vela a preto by sa toto neujalo zial. Kazdu kritiku berieme ako vycitku...
S manželom sme už celé roky dohodnutí, že keď sa po materskej dovolenke vrátim do práce, nájdeme si nejakú milú pani na upratovanie. V práci som už 6. rok a stále som sa k tomu neodhodlala. Pre mňa je tá predstava, že niekto cudzí sa mi pohybuje po dome a stará sa o naše súkromné veci proste desivá.
@anonym_2d71b8 Ja tiez. Ja si to neviem predstavit, plus tu som na koňovi aj citala kopu historiek, ako je vobec tazke najst niekoho spolahliveho, diskretneho a dobreho... radsej uz zakceptujem ten neporiadok, nastastie nemam OCD 😅
Určite nie osobnou formou, možno prostredníctvom nejakej appky
Ja by som vyuzila preorganizovanie.ja napriklad stale mam malo miesta ,vzdy mam vsetko plne,nikde sa mi nic nezmesti.mame velky dom a skrin miestnost je dost a ja mam stale malo miesta 😄.tak niekde asi robim chybu
Nie, ani zadarmo.
@odyseana dala som si vypratať skriňu stylistke a pomáha s nákupom. Ušetrím kopu casu a peňazí a vyzerám úplne inak. Tiež si viem predstaviť zaplatiť za upratovanie pozostalosti. Bežne triedenie veci si robím sama a veľmi rada, ale napríklad kľudne by mi niekto mohol upratat v kupelni.
Až som si pomenula, ako mi rozprávala kamoška ku ktorej chodila pani na upratovanie. Raz si pani vyvrtla členok a poslala za seba upratovať muža, kamoška našla v byte cudzieho chlapa na sedačke pred telkou s pivkom v ruke kukať hokej
N I E ‼️‼️‼️‼️
Je dosť smutné,že jedna žena si to nevie urobiť sama🤦🏼🤦🏼🤦🏼

nie, co by u nas usporiadaval😂