icon

Využili by ste službu profesionálneho organizátora domácnosti?

odyseana
24. nov 2025

Ahojte predovšekým zaneprázdnené žienky, 🧹😁🚨

uvažovali ste niekedy nad tým, že by ste využili službu Profesionálneho organizátora domácnosti, ktorý/ktorá by Vám pomohla s usporiadaním napriklad: vecí v skriniach, usporiadaním úložného priestoru v kuchyni či kúpeľni, garáže, priestoru pre home office?

Najmä ak by to bol priestor, ktorý sa využíva už roky a zubom času sa v ňom ocitli aj veci, ktoré by mali byť už minulosťou. A je tam potrebné urobiť generálny poriadok.

Prípadne zredukovať oblečenie, ktoré sa nenosí ale Vy nemáte to srdce ho samé vyhodiť. Potrebujete mať k tomu niekoho a zavrieť pri tom oči (a možno aj uši 🌷) pre dobro veci.👗👚👙👖😎

Kedysi bežala v TV reality show zameraná presne na túto tému, kde ľudia konečne porazili neporiadok, vytriedili rokmi nahromadené veci a zažili neskutočnú úľavu. 😮‍💨

Veľmi som zvedavá na všetky Vaše názory, najmä pre a proti.♥️☺️

Strana
z2
natalka13
25. nov 2025

nie, co by u nas usporiadaval😂

anonym_a0c54a
25. nov 2025

@odyseana za mňa určite keby som si to nevedela usporiadať sama. Podľa mňa to veľa ľudí nezvláda. A mať doma poriadok je základ a je to tak jednoduchšie 🙂

margotka17
25. nov 2025

@odyseana nikdy ma niečo také nenapadlo, ale viem si to predstaviť v manželovej dielnicke. On tam má všetko možné aj nemožné a všetko mu treba 🫣. Doma často zoberiem veľke igelitové vrece a triedim skrine, špajzu, linku a nakoniec botník. Mám rada prehľad vo veciach v skrine, v špajze tiež, že keď pôjdem, vidím čo kde je a nehľadám to tam.

princezna_bosorka
25. nov 2025

@odyseana nie. Profesionalny organizator nezije v mojom byte a netusi, ako pouzivam niektore veci a nechape, ze si doma niektore veci drzim zo sentimentu (cielene).

anonym_2d71b8
25. nov 2025

S manželom sme už celé roky dohodnutí, že keď sa po materskej dovolenke vrátim do práce, nájdeme si nejakú milú pani na upratovanie. V práci som už 6. rok a stále som sa k tomu neodhodlala. Pre mňa je tá predstava, že niekto cudzí sa mi pohybuje po dome a stará sa o naše súkromné veci proste desivá.

aileen_mt
26. nov 2025
@jaroe

@odyseana nie nevyužila. Ja nemám problém s vyhadzovaním vecí, jediné, čo ma v tomto brzdí je to, že sa snažím tie veci (samozrejme použiteľné) ešte niekde umiestniť . Toto je pre mňa na celom tom procese najťažšie a najotravnejšie. Kebyže si s týmto starosti nerobím, tak by to len tak lietalo😁

@jaroe Pod toto sa podpíšem 🙋🏻‍♀️ Zbaviť sa vecí nejak ekologicky zaberie veľa času aj energie. Kebyže sama sebe dovolím to len vyhodiť, tak mám už dávno vysnívanú minimalistickú domácnosť 😁👍🏻

basska_b
26. nov 2025

Moja mama je takyto samozvany poradca a odhliadnuc od toho, ze je to moja mama, je to neskutocne stresujuce a otravne. Proste my na Slovensku mame traumy z detstva ze nie sme dost dobri, ze nerobime dost vela a preto by sa toto neujalo zial. Kazdu kritiku berieme ako vycitku...

basska_b
26. nov 2025
@anonym_2d71b8

S manželom sme už celé roky dohodnutí, že keď sa po materskej dovolenke vrátim do práce, nájdeme si nejakú milú pani na upratovanie. V práci som už 6. rok a stále som sa k tomu neodhodlala. Pre mňa je tá predstava, že niekto cudzí sa mi pohybuje po dome a stará sa o naše súkromné veci proste desivá.

@anonym_2d71b8 Ja tiez. Ja si to neviem predstavit, plus tu som na koňovi aj citala kopu historiek, ako je vobec tazke najst niekoho spolahliveho, diskretneho a dobreho... radsej uz zakceptujem ten neporiadok, nastastie nemam OCD 😅

moonlighting
26. nov 2025

Určite nie osobnou formou, možno prostredníctvom nejakej appky

zuza.m
26. nov 2025

Ja by som vyuzila preorganizovanie.ja napriklad stale mam malo miesta ,vzdy mam vsetko plne,nikde sa mi nic nezmesti.mame velky dom a skrin miestnost je dost a ja mam stale malo miesta 😄.tak niekde asi robim chybu

nurielka
26. nov 2025

Nie, ani zadarmo.

zeldia
26. nov 2025

@odyseana dala som si vypratať skriňu stylistke a pomáha s nákupom. Ušetrím kopu casu a peňazí a vyzerám úplne inak. Tiež si viem predstaviť zaplatiť za upratovanie pozostalosti. Bežne triedenie veci si robím sama a veľmi rada, ale napríklad kľudne by mi niekto mohol upratat v kupelni.

anonym_6201c0
26. nov 2025

Až som si pomenula, ako mi rozprávala kamoška ku ktorej chodila pani na upratovanie. Raz si pani vyvrtla členok a poslala za seba upratovať muža, kamoška našla v byte cudzieho chlapa na sedačke pred telkou s pivkom v ruke kukať hokej

dianaaaaa
26. nov 2025

N I E ‼️‼️‼️‼️
Je dosť smutné,že jedna žena si to nevie urobiť sama🤦🏼🤦🏼🤦🏼

btus
27. nov 2025
Strana
z2