Zabudovaná rúra a mikrovlnka - výhody a nevýhody
Ahojte aký máte názor na zabudovanú mikrovlnu s rúrou a zvlášť plynovú dosku na linke? Paci sa mi plynová varná doska ale uvažujem že v prípade nejakej poruchy alebo ak sa mikrovlná rúra pokazí odíde.. ako sa vymení? Predá už to nebude také ze idem a kúpim hneď druhú a rúra to iste..
My mame plynovu varnu dosku, vstavanu mikrovlnku a vstavanu ruru uz cca 15 rokov... Este sme nic nemuseli menit, ale nechapem co by na tom malo byt tazke. Ved ked sa pokazi, kupis druhu. Tie spotrebice su konkretnych rozmerov, a urcite je viac takych druhov spotrebicov, ktore budu pasovat... proste ten spotrebic len vyberies, odpojis a vlozis druhy... Pri takom vybere aky v dnesnej dobe je.. tak isto plynova doska. Aj jednotlivych dielov aj tych dosiek je dnes na trhu vela..
tak jak tam dáš teraz pôvodnú, tak isto tam dáš novú…
vstavané spotrebiče sa predávajú osobitne - osobitne rúra a osobitne varná doska…
Ľudia, mimo témy, vie niekto prečo zrušili stanulienku?
@bielasovicka lebo jeho vysostiam sa nepáčili jej názory. Asi dva týždne predtym vyhodili h2, lonely66
@tetapetra áno, o nich som vedela, a teraz pozerám, že aj stanulienku vysmarili
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@bielasovicka nestihla si sama zrušiť konto.
@tetapetra ja nechápem, načo je potom toto fórum keď sa nemôžeš vyjadriť ako chceš...
stanulienka a hedviga sú preč? 😳😳😳😢
@zuzanka.zuzu ano
@zuzanka.zuzu aká Hedviga? Tak to neviem. Ale stanulienku vysmarili
@bielasovicka h2 bola Hedviga
@zuzanka.zuzu aha, to som ani nevedela 🤭
@bielasovicka stanulienka zvykla dlhodobo porušovať pravidlá. hlavne v politických témach veľmi nenávistné reči mala.
@zmrzlinka8 ale pravdive 🫡
@lizatko1009 to je vec názoru. nenávisť aj tak nemá miesto.
@zmrzlinka8 nenazvala by som to ako "vec názoru", je to krutá realita a nebudeme si teraz vsetci zatvarat a lakovať oci a tváriť sa, že vsetko je v najlepšom poriadku. Zlo, ktore zasiali je ako jed, otravuje vsetko, čoho sa dotkne.
@lizatko1009 opýtam sa ťa, keď na to tvoje "zlo" odpovieš tiež zlom, čo vznikne?
inak, mne sa nezdá, ze by opačná strana nechŕlila hnev, zlobu a jed, o čom svedčí aj tvoj posledný príspevok.
@zmrzlinka8 až také nenávistné neboli. Mala pravdu
Mame zabudovanu aj ruru aj mikrovlnku a aj platnu na varenie. Ruru som dokonca aj menila a nie je to ziadny problem, ako to zalozia na zaciatku, tak sa to da aj vymenit. Podla mna vstavane spotrebice su krajsie na vzhlad, ako tie samostatne stojace.
@tetapetra no nebudem sa hádať, ale boli dosť.
Však ono sa to tam aj tak musí nejak namontovať. Nie je to tak že jeho tam napevno a už s tým nepohnes. Ja mám rúru vstavanu, je to super len by som v budúcnosti zmenila umiestnenie mám to pri stene a lepšie by mi bolo niekde v priestore aj kvôli umývaniu. Mikrovlnku nemam. A mám elektrickú varnu dosku.
Máme, je to krajšie a vymeniť nie je žiadny problém ani po XY rokoch. Podľa rozmerov sa vyberie nový spotrebič a osadí.
@zmrzlinka8 🫣 no uz ked je to tvoj pocit, ja ti ho neberiem. ja jedno viem, ze vždy inteligencia a pravda je utlacana a vyhodena a vykreslena za zlo...

My máme zabudovanú mikrovlnku aj rúru, ale elektrickú.Uz vyše 20.rokov.