Zatemňovacie závesy
Nedáte typ, kde kúpiť najlacnejšie?? Ďakujem
Mobelix
IKEA?
Zalezi od dlzky. Bonprix, ikea. Ja som z ikea musela kupit a dat ich skratit ku krajcirke na pozadovanu dlzku a boli take sive skarede.
Určite IKEA, ja som veľmi spokojná, 15€/ks, upraviš si len dĺžku aj to sa dá bez šitia, dostať tam takú nažehlovaciu lepiacu pásku. Čo má tiež príjemne prekvapilo, sú ľahučké, akurát že sú zvonka čierne, ale úlohu plnia na 100%
https://www.ikea.com/sk/sk/p/bengta-zatemnovaci...
Ja som teraz objednala z MK lozkoviny, cena fajn aj sú fajn ale objednala som zatemňovacie a temnia iba na 80% niečo prepustia (mali to aj v popise len som to trošku odignorovala 🤦) ale majú tam v ponuke ak black out závesy tiež za fajn ceny
aj v pepcu maju
cena je okolo 12eur za jeden kus
alebo potom maju aj balenia, kde su 2 spolu za 23eur
Ja som spokojna s jimi textilom.objednavam odtial pravidelne
Ste perfektne, ďakujem
Aj ja jimi textil,máme ich v celom byte
@samuelson35 my mame z Leroy Merlin,neviem ci posielaju aj na SK.kupovali sme v Polsku.cena za standardny rozmer jeden kus 20 eur.zatemnuju dokonale,ako je aj v popise.a hore su na kruzky,co ja ocenujem,nemam rada tie co su len navlecene na garnizi priamo latkou
Ja som kúpila v bonprix a výborne 😊👍
Ja som objednala z 4Home. Maximálna spokojnosť a najlepšie ceny
@marci77 tie z pepca nezatemňujú, ja som ich vracala, navyše boli dosť ťažké. Ale každému vyhovuje iné, esteticky boli krajšie, to uznávam

Jysk? Neviem, kolko mas financny strop.