Ako dlho trvá doručenie z Dračika?
Ahojte neviete ako dlho trva kým mi pride objednávka z Dračika?
@anonym_b169c4 ďakujem a myslíš ze moze byt sklad "vytaženy" takto pred Vianocami? Pretože som objednávala 18.11 následne mi prišiel len email o potvrdenie objednávky a odvtedy nic .
@anonym_b169c4 ďakujem a myslíš ze moze byt sklad "vytaženy" takto pred Vianocami? Pretože som objednávala 18.11 následne mi prišiel len email o potvrdenie objednávky a odvtedy nic .
@anonym_autor napis im tam, to uz je celkom dlho, este nie je az tak pred vianocami. inak su aj lepsie eshopy 🙂
@anonym_autor Hej, ja by som napísala.
@anonym_autor mne sa to stalo dva roky pred vianocami.vobec sa neozvali.na zrusenie nereagovali..tak som kupila niekde inde hracku a potom sa zrazu zobudili,ale uz som to neprevzala
@anonym_autor mne sa to stalo dva roky pred vianocami.vobec sa neozvali.na zrusenie nereagovali..tak som kupila niekde inde hracku a potom sa zrazu zobudili,ale uz som to neprevzala
@lienka9 presne toto sa stalo aj mne. Objednala som, potvrdili, potom sa veľmi dlho nič nedialo. Na e-mail nik nereagoval. Na poslednú chvíľu som kúpila inde a zrazu, "vaša objednávka je pripravená" odvtedy u nich nič nekupujem online
@lienka9 presne toto sa stalo aj mne. Objednala som, potvrdili, potom sa veľmi dlho nič nedialo. Na e-mail nik nereagoval. Na poslednú chvíľu som kúpila inde a zrazu, "vaša objednávka je pripravená" odvtedy u nich nič nekupujem online
@simonkazga jo,cislo aj sklad maju niekde v cechach.na slovensku nieje ziadna infolinka ani kontakt ako byva v normalnych eshopoch..
Podla mna to maju vypredane len neaktualizovali stranku a preto nereaguju.a ked doskladnia,co moze byt bohvie kedy poslu...
@anonym_autor v novembri som robila dve objednávky. Prvá prišla cca za 3-4 dni a druhá na druhý deň, čo som bola veľmi prekvapená. Ja v draciku nakupujem často a vždy som bola spokojná. Sklad môže byť určite vyťažený, z Sinsay mi napríklad teraz prišla objednávka po 12 dňoch, čo zvyčajne chodí tak po 4.

https://www.dracik.sk/caste-otazky/
https://www.dracik.sk/obchodne-podmienky/