Ako poslať balík do Poľska lacnejšie?
Ahojte idem si ku vám po radu.Chcem poslať balík do Poľska ale najlacnejšie je to za 15€.Cez #packeta by mi to išlo najlacnejšie ale niesom registrovaná ako eshop nepoznáte niekoho kto by mi vedel pomôcť?Ďakujem
nemozes sksit cez vinted? nahodis nejaky predmet za cent, a dotycna osoba z polska si to kupi
nemozes sksit cez vinted? nahodis nejaky predmet za cent, a dotycna osoba z polska si to kupi
@anonym_028ea7 do Poľska mi to nedáva tu možnosť
@anonym_fbca89 no ja potrebujem vrátiť do eshopu do Poľska na adresu
ano pozeram to, ja mam tiez ako krajiny prijemcu v apke Pakety uvedene len Cesko, Rumunsko a Madarsko - zaujimave
ak vracias do eshopu, co tam uvadzaju na stranke? musia to mat nejako osetrene, ale mozno sa mylim a staci, ze ti to ide postou
e83b1a to vidi spravne a nie je to chyba appky. Packeta ma pre fyzicke osoby samostatnu sluzbu, vola sa Medzi nami, a ta ide len na Slovensko, do Ciech, do Madarska a do Rumunska. Polsko v nej nie je vobec, takze ti tu krajinu appka neponukne, ani keby si sa registrovala desatkrat. Do Polska Packeta dorucuje, ale uz len cez klientsku sekciu pre e-shopy, teda s ICO a zmluvou, a to nema zmysel riesit kvoli jednemu baliku.
Ked to vracias polskemu e-shopu, zacal by som uplne inde nez pri prepravcoch. Napis im, ci maju vratkovy stitok pre zasielky zo Slovenska. Vacsina vacsich polskych e-shopov ho ma, posle ti ho mailom ako pdf a ide to na ich firemnu cenu, cize to byva lacnejsie ako cokolvek, co si kupis sama, a nezriedka zadarmo. Tie podmienky vratenia byvaju na ich stranke dost schovane, tak radsej rovno napis na ich podporu.
A este jedna vec, ktora sa oplati vediet dopredu. Ak vracias tovar do styrnastich dni ako odstupenie od zmluvy, prepravu plati kupujuci, cize ty. Ale ak to vracias ako reklamaciu, teda tovar je vadny, ucelne naklady na zaslanie ti musi predajca uhradit. Vtedy nema zmysel hladat najlacnejsiu variantu, ale odloz si podaci doklad a vypytaj si tie peniaze spat spolu s reklamaciou.
Ak stitok nemaju, porovnaj si GLS, DPD a Slovensku postu. Vsetky beru balik aj od sukromnej osoby a Polsko maju ako susednu krajinu. Ceny sa medzi nimi lisia dost podla hmotnosti, tak si to hod do vsetkych troch kalkulaciek naraz.
@lenkalienkava A tovar si kupila kde? Nie su tam napísané podmienky ako vrátiť tovar?

zaregistruj sa cez aplikáciu, nemusíš mať registráciu ako eshop. Balík podáš buď na výdajnom mieste, Zboxe, alebo v depe.