Ako poslať bicykel bez demontáže?
Neviete mi prosim poradit ako poslat bicykel bez demontaze. Proste tak ako je zabalit do folie a hotovo. Jedna sa o horsky bicykel. Cez ktoru spolocnost sa to oplati?
skus Toptrans, ale ci ma cenu, ktora sa "oplati" neviem, neporovnavala som, ale zobrali aj nestandardne zasielky
Mne prišiel minulý rok celý bicykel od predajcu cez Slovak Parcel Service (SPS)
Existujú také mega veľké krabice, do ktorej dáš bicykel celý Max jedno koleso dole. Potom je to len štandard krabica , top trans myslím v pohode, ale cena môže byt vyššia.
Pre kazdu kuriersku firmu je to nadrozmer a nechaju si dobre zaplatit. Rozobrat to do istej miery musis : povolit skrutku na riadidlach, aby ich slo otocit o 90 stupnov, niekedy sa vyberaju aj kolesa. Poziadaj v meste v nejakom cyklo obchode, nech ti ukazu, ako im chodia zabalene bicykle od vyrobcu, Cinania to maju vymakane. Mozno aj krabicu ti daju zadarmo.
Este su rozne stranky, kde vies zadat poziadavku na dopravu, ked ide nejaky remeselnik alebo predajca s prazdnou dodavkou, to ta mozno vyjde lacnejsie.
pokial si myslis, ze tak ako mas bike ho posles, tak to nefunguje.
musis minimalne otocit riaditka, aby cely bike bol na plocho.
detto ak to neposles v krabici tak ver mi , ta kostra (ak je to drahsi bike) to neprezije. urcite bude mať niekde preliaceninu, lebo ho niekde hodia, nieco o neho opru. bez krabice by som bike nikdy neposielala kurierom. lebo potom len budes mat problémy, ze bude znicena kostra ..... a co potom. budes sa s nimi natahovat a aj keď vyhras , zaplatia Ti minimalne, lebo bike nebol spravne zabaleny. ......
pokial si myslis, ze tak ako mas bike ho posles, tak to nefunguje.
musis minimalne otocit riaditka, aby cely bike bol na plocho.
detto ak to neposles v krabici tak ver mi , ta kostra (ak je to drahsi bike) to neprezije. urcite bude mať niekde preliaceninu, lebo ho niekde hodia, nieco o neho opru. bez krabice by som bike nikdy neposielala kurierom. lebo potom len budes mat problémy, ze bude znicena kostra ..... a co potom. budes sa s nimi natahovat a aj keď vyhras , zaplatia Ti minimalne, lebo bike nebol spravne zabaleny. ......
@lucik194 Suhlas, foliu urcite nie. Plus nejake zasahy v zmysle "nech to je ploche" su nutne.
Minimum byva otocit riadidla, dat dole pedale a este pripadne znizit sedanku. Tym ho mas na "plocho" a vies ho takto dat do vacsej krabice. Bez zhodenia kolies to ale aj tak bude stale celkom velke.

Co sa ma akože oplatiť? Ved keď to potrebujem poslať tak to urobím, či sa oplatí ci nie.