icon

Ako poslať bicykel bez demontáže?

Dnes o 09:21

Neviete mi prosim poradit ako poslat bicykel bez demontaze. Proste tak ako je zabalit do folie a hotovo. Jedna sa o horsky bicykel. Cez ktoru spolocnost sa to oplati?

anonym_9c0bc3
Dnes o 09:28

Co sa ma akože oplatiť? Ved keď to potrebujem poslať tak to urobím, či sa oplatí ci nie.

viestta
Dnes o 09:35

skus Toptrans, ale ci ma cenu, ktora sa "oplati" neviem, neporovnavala som, ale zobrali aj nestandardne zasielky

explorer666
Dnes o 09:44

Mne prišiel minulý rok celý bicykel od predajcu cez Slovak Parcel Service (SPS)

midka
Dnes o 09:59

Existujú také mega veľké krabice, do ktorej dáš bicykel celý Max jedno koleso dole. Potom je to len štandard krabica , top trans myslím v pohode, ale cena môže byt vyššia.

patrike
Dnes o 10:04

Pre kazdu kuriersku firmu je to nadrozmer a nechaju si dobre zaplatit. Rozobrat to do istej miery musis : povolit skrutku na riadidlach, aby ich slo otocit o 90 stupnov, niekedy sa vyberaju aj kolesa. Poziadaj v meste v nejakom cyklo obchode, nech ti ukazu, ako im chodia zabalene bicykle od vyrobcu, Cinania to maju vymakane. Mozno aj krabicu ti daju zadarmo.

patrike
Dnes o 10:06

Este su rozne stranky, kde vies zadat poziadavku na dopravu, ked ide nejaky remeselnik alebo predajca s prazdnou dodavkou, to ta mozno vyjde lacnejsie.

lucik194
Dnes o 10:25

pokial si myslis, ze tak ako mas bike ho posles, tak to nefunguje.
musis minimalne otocit riaditka, aby cely bike bol na plocho.

detto ak to neposles v krabici tak ver mi , ta kostra (ak je to drahsi bike) to neprezije. urcite bude mať niekde preliaceninu, lebo ho niekde hodia, nieco o neho opru. bez krabice by som bike nikdy neposielala kurierom. lebo potom len budes mat problémy, ze bude znicena kostra ..... a co potom. budes sa s nimi natahovat a aj keď vyhras , zaplatia Ti minimalne, lebo bike nebol spravne zabaleny. ......

patrike
Dnes o 10:32
@lucik194

pokial si myslis, ze tak ako mas bike ho posles, tak to nefunguje.
musis minimalne otocit riaditka, aby cely bike bol na plocho.

detto ak to neposles v krabici tak ver mi , ta kostra (ak je to drahsi bike) to neprezije. urcite bude mať niekde preliaceninu, lebo ho niekde hodia, nieco o neho opru. bez krabice by som bike nikdy neposielala kurierom. lebo potom len budes mat problémy, ze bude znicena kostra ..... a co potom. budes sa s nimi natahovat a aj keď vyhras , zaplatia Ti minimalne, lebo bike nebol spravne zabaleny. ......

@lucik194 Suhlas, foliu urcite nie. Plus nejake zasahy v zmysle "nech to je ploche" su nutne.

aalt
Dnes o 10:47

Minimum byva otocit riadidla, dat dole pedale a este pripadne znizit sedanku. Tym ho mas na "plocho" a vies ho takto dat do vacsej krabice. Bez zhodenia kolies to ale aj tak bude stale celkom velke.