icon

Ako používať SPS BalíkoBOX pre dopravu?

29. okt 2025

Dobrý deň,
kupujúci si zvolil dopravu cez SPS.

Na stránke VNT si vytlačím adresný štítok. Pri odoslaní balíka do čierneho SPS BalíkoBOXu stačí na klávesnici zadať kód, ktorý je uvedený na tomto štítku?

Môžem to poslať priamo cez SPS Balíkovo (čierny box) bez potreby nejakej aplikácie, ako má Packeta? Alebo je aplikácia potrebná?

Ďakujem.

anonym_3a838a
29. okt 2025

treba vytlačiť štítok a naskenovať balíček, sps balikomat nemá klávesnicu, sps zasielky sa dajú posielať aj cez alzabox

anonym_900b75
29. okt 2025

V SPS Boxe alebo oscanujes kod alebo zadas manualne. Nepotrebujes ziadnu app. Mozes aj cez alzabox

autor
29. okt 2025

@anonym_autor Ako sa to prosím skenuje v SPS boxe?

anonym_3a838a
29. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ako všade inde , naskekuj kod na baliku a hotovo
všetko je napisané na boxe

anonym_a2514a
29. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mne to napr. cez sps box skenovať nešlo, tak som vložila do alzaboxu, ale ani to nebolo jednoduché . V dvoch boxoch mi vyhodilo hlášku, že kód je neplatný. Už som takmer balík od nervov hodila do koša a celý predaj na vtd zrušila...ale docitala som sa na inernetoch, že boxy boli asi plne. Inak fakt hovadina, naprogramovať takúto hlášku, keď je len plný box. Tak som skúsila už v poradí 4. box a fungovalo to. Túto možnosť doručenia som si na vtd hneď zrušila, tak ma nastvali😬

bonboniera
29. okt 2025
@anonym_a2514a

@anonym_autor mne to napr. cez sps box skenovať nešlo, tak som vložila do alzaboxu, ale ani to nebolo jednoduché . V dvoch boxoch mi vyhodilo hlášku, že kód je neplatný. Už som takmer balík od nervov hodila do koša a celý predaj na vtd zrušila...ale docitala som sa na inernetoch, že boxy boli asi plne. Inak fakt hovadina, naprogramovať takúto hlášku, keď je len plný box. Tak som skúsila už v poradí 4. box a fungovalo to. Túto možnosť doručenia som si na vtd hneď zrušila, tak ma nastvali😬

@anonym_a2514a presne toto, minulý týždeň som to riešila, na dvoch boxoch to nešlo a nakoniec mi dokonca napisalo ze balík bol odoslaný pritom som ho držala v ruke … rovno som si zrusila možnosť posielania cez tuto úžasnú službu a počula som ze veľa ľudí to tak ma tiež. A teda na boxoch nič napísané nebolo, iba ako si vyzdvihnúť zásielku. Otras.