icon

Ako prebieha doručovanie z Temu.com?

mandarin48
Včera o 16:32

Ako dorucuju baliky z "Temu.com"? Objednavala som prvykrat. Myslela som, ze balik pride postou ale ako prepravnu spolocnost ukazuje DHL. ..Alebo je to len spolocnost ktora prepravi baliky na Slovensko na postu?
Pri objednavani nebola moznost si vybrat ci kurier, box alebo posta. Co ak nebudem doma v tom case?

anonym_72f764
Včera o 16:33

@mandarin48 kuriérom

doriiis
Včera o 16:33

Ak je to malý balík, tak ho dá do balikoboxu.

amalka07
Včera o 16:34

Tak ja som vždy mala na výber či chcem box (myslim že sa to tam nazýva ako click and collect) alebo kuriéra. Ak nevyberieš box ale zadáš tvoju adresu tak ti to privezie kuriér. Je to nejaký problém?

mandarin48
autor
Včera o 16:38

@mandarin48
Okrem toho som sa snazila cez appku dhl skusit najst info o zasielke ale chce to 10 miestne cislo na sledovanie... ja mam len 9 cisel a pred a za cislom su pismena...

mandarin48
autor
Včera o 16:39
@amalka07

Tak ja som vždy mala na výber či chcem box (myslim že sa to tam nazýva ako click and collect) alebo kuriéra. Ak nevyberieš box ale zadáš tvoju adresu tak ti to privezie kuriér. Je to nejaký problém?

@amalka07 da sa balik presmerovat do boxu

anesim
Včera o 17:02
@mandarin48

@mandarin48 mme ked som nezdvihla kurierovi, tak to vzdy dal.do boxu, niekedy ani nevolal,a dal to tam automaticky

mandarin48
autor
Včera o 17:02

@mandarin48
Ak mi balik prinesie kurier a nebudem doma, necha mi ho v balikoboxe alebo sa ti odosle spät odosielatelovi.

anonym_fc4429
Včera o 17:06

@mandarin48 mne to vzdy pride do balikoboxu packeta

amalka07
Včera o 17:35
@mandarin48

@mandarin48 áno, cez kuriersku spoločnosť

anonym_10d94a
Včera o 18:06

Mne chodí do Packeta Z boxu vždy.

niekto2hy
Včera o 18:48

@mandarin48 DHL,to je nejaka novinka.Vacsinou SPS a Packeta.

anonym_957b5e
Dnes o 04:28

@mandarin48 mne automaticky dávali balíčky do boxu