Ako riešiť doručenie SPS balíka do práce?
Ahojte, čakám balík cez SPS a kuriér mi volal že bude u mňa o 11:00. Lenže ja som v robote a on mi to vraj nemôže nechať u susedov lebo je to na dobierku. Máte skúsenosť, či sú ochotní prísť aj na inú adresu v rámci mesta, alebo mi to dako hodia na depo a budem si po to musieť ísť sama? Prídu mi dako menej flexibilní ako iné kuriérske firmy.
@anonym_autor vzdy davam do prace, aj ked tam niesom na vratnici mi balik vzdy preberie vratnik a potom mi ho preberie kolegyna alebo rovno vyberie kolegyna
kolegyna mi balik aj skontroluje samozrejme , ci je vsetko ok
Byvam v dome , kurier by mi to nechal aj rovno pri dverach , u nas ti to este aj sused postrazi,
Nekradne sa, chvalabohu za dedinu a slusnych susedov ale praca je istota za mna
Ak nemá tvoju prácu na trase, tak ti ho neprinesie a áno, hodí do depa. Mala si si objednať veci na firemnú adresu, príp. zaplatiť vopred. Alebo nechaj susede peniaze a zaplatí ti ho aj prevezme, kuriérovi je jedno, kto balík preberie, nevie ako vyzeráš.
@anonym_autor opýtat sa kuriéra ❌
zadať otázku na MK✔️
@anonym_autor A keď ti už volal a mala si ho na linke, čo si sa ho na to nespýtala???
Ziadna kurierska sluzba ti mimo trasy neprinesie balik.
K comu je dobra dobierka? Iba to zdrzuje.
Daj si presmerovat balk.

@anonym_autor Neposielaj dobierkou, zaplať vopred, nebudeš mať problémy s doručením. Nám kuriér prehodí aj cez plot, pokiaľ mu tak poviem.
Alebo si balík nechaj doručiť do odberného miesta a vyzdvihneš si ho, kedy budeš môcť. Alebo do balíkomatu, väčšina prijíma aj platby kartou. Prečo si si vybral doručenie na adresu, keď si vedel, že nebývaš doma? A ešte si si dal dobierku. Si si myslel, že kuriér príde večer?