Ako riešiť problém s vyzdvihnutím zásielky z Balikoboxu?
Dnes mi prisiel PIN na vyzdvihnutie zasielky DPD do balikoboxu Slovenskej posty a balik sa mi neda vyzdvihnut. Zadavam cislo zasielky, PIN a stale ukazuje, ze nespravne udaje. Dokola som ich kontrolovala cislo po cisle a stale nespravne udaje.
Zasielka je ulozena len 3 dni, takze cez vikend mi podpora DPD neodpovie na spravu a ze nevyzdvihnuta zasielka sa vrati spät odosielatelovi. Stalo sa vam nieco podobne? Viete prosim poradit ako postupovat?
@anonym_autor nie je balík na inej adrese? Dobre si to skontroluj, hlavne ak máš naokolo viac boxov.
@anonym_autor nie je balík na inej adrese? Dobre si to skontroluj, hlavne ak máš naokolo viac boxov.
@anonym_0ebabf
Aj mne sa stalo ze som klikala, klikala ale na zlej adrese😄
@anonym_0ebabf toto sa aj nam stalo, sme sa tam stretli dvaja a nadavali, že to nefunguje a balik bol na opačnej strane v novom boxe
pri dpd ak vyberas z postoveho boxu sa dava aj to pismeno tusim D a cislo vsetko mas v sms alebo mail
Pripadne tam je este na boxe moznost vybrat zasielku dpd to treba na zaciatok zadat
Napisat na helpdesk, nech to ulozia niekde v okoli na blizke vydajne miesto, ked to nejde vybrat z boxu.
@anonym_0ebabf tiez si myslim, presne to iste som sa sla pytat, ci je uvedena adresa boxu, mozno autorka stoji pri inom
Autorka, kludne pls zdielaj, co vidis, nejaky SS, kludne zamaz citlive udaje. Skusime z toho daco vycitat, viac hlav :D podla mna si len na inom mieste, pripadne aj pri inej firmy boxe :D (u nas mame asi aj 5 roznych spolocnosti pokope a po celom meste este viac dalsich roztrusenych, clovek aby sa poriadne sustredil, kam ide a overoval si, ci naozaj prave tam ma zasielku :D )
Tie boxy su uzasny pohodlny pomocnik v zivote, som za ne vdacna, ale uz ich je tu tak vela ako hub po dazdi (co je super), ze clovek niekedy aby si dal kavu a okuliare a sustredil sa na to, co cita, kde presne ma balik a u akej spol. :D
Alebo najma ked ide poslat 3 rozne balicky cez 3 rozne spolocnosti, to je zlata masaz mozgu :D (co mi nevadi, len moze sa stat chyba samozrejme) aby vsetko spravne trafil a nemusel sa vracat hore dole :D
@anonym_0ebabf tiez si myslim, presne to iste som sa sla pytat, ci je uvedena adresa boxu, mozno autorka stoji pri inom
@heidi4 stala som pri spravnom boxe, je tam jeden. Nacitala som si z mailu este aj ukazat box na mape.
pri dpd ak vyberas z postoveho boxu sa dava aj to pismeno tusim D a cislo vsetko mas v sms alebo mail
Pripadne tam je este na boxe moznost vybrat zasielku dpd to treba na zaciatok zadat
@anonym_d2ab23 klikla som vsetko - dpd, cislo zasielky a aj to D a stale nespravne 🤦♀️
Pripadne (neber to v zlom ani osobne - mozno pri ostrom slnku na obrazovke alebo v zhone a chaose si clovek proste nevsimne detail) ked si zadavala to cislo zasielky, bola si v zalozke, ze si vyzdvihujes, nie podavas zasielku? Lebo mozno ak by si bola v Podaji, tak logicky by ti ju nenaslo. Ja len hladam, kde by mohol byt pes zakopany. Ake je to mesto? Nestazovali sa ludia v skupine na fb, ze to blbne aj im?
Pripadne kludne postni SS s instrukciami a jasne, ze zamazanymi citlivymi udajmi.
Verim teda, ze pri sledovani zasielky vidis, ze balik je uz v tom boxe a ty si stala pri tom spravnom, to sa ta ani nebudem teda pytat, tak musime najst len, co sa tomu nepacilo pri zadavani udajov na obrazovke. Ach

Co ukazuje sledovanie zasielky ?