icon

Ako riešiť problém s vyzdvihnutím zásielky z Balikoboxu?

Včera o 16:55

Dnes mi prisiel PIN na vyzdvihnutie zasielky DPD do balikoboxu Slovenskej posty a balik sa mi neda vyzdvihnut. Zadavam cislo zasielky, PIN a stale ukazuje, ze nespravne udaje. Dokola som ich kontrolovala cislo po cisle a stale nespravne udaje.
Zasielka je ulozena len 3 dni, takze cez vikend mi podpora DPD neodpovie na spravu a ze nevyzdvihnuta zasielka sa vrati spät odosielatelovi. Stalo sa vam nieco podobne? Viete prosim poradit ako postupovat?

patrike
Včera o 16:59

Co ukazuje sledovanie zasielky ?

anonym_0ebabf
Včera o 17:22

@anonym_autor nie je balík na inej adrese? Dobre si to skontroluj, hlavne ak máš naokolo viac boxov.

anonym_abed89
Včera o 17:29
@anonym_0ebabf

@anonym_autor nie je balík na inej adrese? Dobre si to skontroluj, hlavne ak máš naokolo viac boxov.

@anonym_0ebabf
Aj mne sa stalo ze som klikala, klikala ale na zlej adrese😄

anonym_1caa50
Včera o 17:29
@anonym_0ebabf

@anonym_0ebabf toto sa aj nam stalo, sme sa tam stretli dvaja a nadavali, že to nefunguje a balik bol na opačnej strane v novom boxe

anonym_d2ab23
Včera o 17:33

pri dpd ak vyberas z postoveho boxu sa dava aj to pismeno tusim D a cislo vsetko mas v sms alebo mail
Pripadne tam je este na boxe moznost vybrat zasielku dpd to treba na zaciatok zadat

anonym_175dd9
Včera o 17:44

Napisat na helpdesk, nech to ulozia niekde v okoli na blizke vydajne miesto, ked to nejde vybrat z boxu.

heidi4
Včera o 18:37
@anonym_0ebabf

@anonym_0ebabf tiez si myslim, presne to iste som sa sla pytat, ci je uvedena adresa boxu, mozno autorka stoji pri inom

heidi4
Včera o 18:39

Autorka, kludne pls zdielaj, co vidis, nejaky SS, kludne zamaz citlive udaje. Skusime z toho daco vycitat, viac hlav :D podla mna si len na inom mieste, pripadne aj pri inej firmy boxe :D (u nas mame asi aj 5 roznych spolocnosti pokope a po celom meste este viac dalsich roztrusenych, clovek aby sa poriadne sustredil, kam ide a overoval si, ci naozaj prave tam ma zasielku :D )
Tie boxy su uzasny pohodlny pomocnik v zivote, som za ne vdacna, ale uz ich je tu tak vela ako hub po dazdi (co je super), ze clovek niekedy aby si dal kavu a okuliare a sustredil sa na to, co cita, kde presne ma balik a u akej spol. :D
Alebo najma ked ide poslat 3 rozne balicky cez 3 rozne spolocnosti, to je zlata masaz mozgu :D (co mi nevadi, len moze sa stat chyba samozrejme) aby vsetko spravne trafil a nemusel sa vracat hore dole :D

autor
Včera o 18:55
@heidi4

@anonym_0ebabf tiez si myslim, presne to iste som sa sla pytat, ci je uvedena adresa boxu, mozno autorka stoji pri inom

@heidi4 stala som pri spravnom boxe, je tam jeden. Nacitala som si z mailu este aj ukazat box na mape.

autor
Včera o 18:57
@anonym_d2ab23

pri dpd ak vyberas z postoveho boxu sa dava aj to pismeno tusim D a cislo vsetko mas v sms alebo mail
Pripadne tam je este na boxe moznost vybrat zasielku dpd to treba na zaciatok zadat

@anonym_d2ab23 klikla som vsetko - dpd, cislo zasielky a aj to D a stale nespravne 🤦‍♀️

heidi4
Včera o 19:13

Pripadne (neber to v zlom ani osobne - mozno pri ostrom slnku na obrazovke alebo v zhone a chaose si clovek proste nevsimne detail) ked si zadavala to cislo zasielky, bola si v zalozke, ze si vyzdvihujes, nie podavas zasielku? Lebo mozno ak by si bola v Podaji, tak logicky by ti ju nenaslo. Ja len hladam, kde by mohol byt pes zakopany. Ake je to mesto? Nestazovali sa ludia v skupine na fb, ze to blbne aj im?

heidi4
Včera o 19:14

Pripadne kludne postni SS s instrukciami a jasne, ze zamazanymi citlivymi udajmi.
Verim teda, ze pri sledovani zasielky vidis, ze balik je uz v tom boxe a ty si stala pri tom spravnom, to sa ta ani nebudem teda pytat, tak musime najst len, co sa tomu nepacilo pri zadavani udajov na obrazovke. Ach