icon

Ako správne zabaliť adventný veniec na odoslanie?

tessa2299
5. nov 2025

Dobry den, mam poslat postou prvy adventny veniec. Ako by ste ho zabalili, aby sa neposkodil? Bojim sa o to zdobenie, o sosku a o sviecky. Dat do krabice a vyplnit pokrcenymi novinami? Alebo ma niekto iny napad? Dakujem 🙏

Ako správne zabaliť adventný veniec na odoslanie?
kvietok2012
5. nov 2025

Radsej bublinkovu foliu a nalepit na krabicu "pozor krehké"

marhulka13
5. nov 2025

@tessa2299 tiež by som dala bublinkovu foliu

anonym_3a49e5
5. nov 2025

@tessa2299 pekná reklama😆su to tak krehké veci, že neviem či fólia pomôže hlavne tie ozdoby s gulickami.Skus tu foliu, ale keď to hodia do auta ozdoby odpadnú

hedviga2
5. nov 2025

@tessa2299 pracovala dom v e shope. Tento veniec ti určite pride poškodeny. Chlapi pri preprave to maju tak že čím ľahší balít, tym viacej s ním hádžu. Alkokoľvek co nastrkás. Pomohlo by pogľa mňa vyrobit pomocnú krabicu s vystrčenou menšou krabicou na sviečky. Niekedy aj obchody na výrobky použivaju. Trochu aj tu vypchat. A vypchat dôkladne aj krabicu do ktorej to dáš. Prajem veľa šťastia

hedviga2
5. nov 2025
@kvietok2012

Radsej bublinkovu foliu a nalepit na krabicu "pozor krehké"

@kvietok2012 krehké sme lepili odpredu dozadu a aj tak chodili poškodené veci. Tento veniec je ultra poškoditeľný.

tessa2299
autor
5. nov 2025
@hedviga2

@tessa2299 pracovala dom v e shope. Tento veniec ti určite pride poškodeny. Chlapi pri preprave to maju tak že čím ľahší balít, tym viacej s ním hádžu. Alkokoľvek co nastrkás. Pomohlo by pogľa mňa vyrobit pomocnú krabicu s vystrčenou menšou krabicou na sviečky. Niekedy aj obchody na výrobky použivaju. Trochu aj tu vypchat. A vypchat dôkladne aj krabicu do ktorej to dáš. Prajem veľa šťastia

@anonym_3a49e5 nesluzi to ako reklama.

@hedviga2 dakujem, toto znie super vyskusam takto. Bublinkovej folii moc neverim, kedze tie ozdoby mozu odpadnut.

sajmonka_1216
5. nov 2025

sviečky by som zabalila osobitne do bublinkovej fólie a podľa mňa aj ten veniec, ale tak veľmi najemno, iba aby mal okolo seba nejakú vrstvu.. a potom ešte aj noviny pre istotu

0silvia0
5. nov 2025
@tessa2299

@anonym_3a49e5 nesluzi to ako reklama.

@hedviga2 dakujem, toto znie super vyskusam takto. Bublinkovej folii moc neverim, kedze tie ozdoby mozu odpadnut.

@tessa2299 tiež by som sviečky, sovu, strom (ak sa dá) odtiaľ odmontovala a zabalila osobitne. Veniec by som vypchalala pásikmi papiera alebo bublinkovou fóliou