Ako správne zabaliť adventný veniec na odoslanie?
Dobry den, mam poslat postou prvy adventny veniec. Ako by ste ho zabalili, aby sa neposkodil? Bojim sa o to zdobenie, o sosku a o sviecky. Dat do krabice a vyplnit pokrcenymi novinami? Alebo ma niekto iny napad? Dakujem 🙏

@tessa2299 tiež by som dala bublinkovu foliu
@tessa2299 pekná reklama😆su to tak krehké veci, že neviem či fólia pomôže hlavne tie ozdoby s gulickami.Skus tu foliu, ale keď to hodia do auta ozdoby odpadnú
@tessa2299 pracovala dom v e shope. Tento veniec ti určite pride poškodeny. Chlapi pri preprave to maju tak že čím ľahší balít, tym viacej s ním hádžu. Alkokoľvek co nastrkás. Pomohlo by pogľa mňa vyrobit pomocnú krabicu s vystrčenou menšou krabicou na sviečky. Niekedy aj obchody na výrobky použivaju. Trochu aj tu vypchat. A vypchat dôkladne aj krabicu do ktorej to dáš. Prajem veľa šťastia
Radsej bublinkovu foliu a nalepit na krabicu "pozor krehké"
@kvietok2012 krehké sme lepili odpredu dozadu a aj tak chodili poškodené veci. Tento veniec je ultra poškoditeľný.
@tessa2299 pracovala dom v e shope. Tento veniec ti určite pride poškodeny. Chlapi pri preprave to maju tak že čím ľahší balít, tym viacej s ním hádžu. Alkokoľvek co nastrkás. Pomohlo by pogľa mňa vyrobit pomocnú krabicu s vystrčenou menšou krabicou na sviečky. Niekedy aj obchody na výrobky použivaju. Trochu aj tu vypchat. A vypchat dôkladne aj krabicu do ktorej to dáš. Prajem veľa šťastia
@anonym_3a49e5 nesluzi to ako reklama.
@hedviga2 dakujem, toto znie super vyskusam takto. Bublinkovej folii moc neverim, kedze tie ozdoby mozu odpadnut.
sviečky by som zabalila osobitne do bublinkovej fólie a podľa mňa aj ten veniec, ale tak veľmi najemno, iba aby mal okolo seba nejakú vrstvu.. a potom ešte aj noviny pre istotu
@anonym_3a49e5 nesluzi to ako reklama.
@hedviga2 dakujem, toto znie super vyskusam takto. Bublinkovej folii moc neverim, kedze tie ozdoby mozu odpadnut.
@tessa2299 tiež by som sviečky, sovu, strom (ak sa dá) odtiaľ odmontovala a zabalila osobitne. Veniec by som vypchalala pásikmi papiera alebo bublinkovou fóliou

Radsej bublinkovu foliu a nalepit na krabicu "pozor krehké"