icon

Balíky pre väzňov v Leopoldove - pravidlá

6. sep 2025

Ahojte, prosím, je tu niekto kto pracuje v tejto base, manžel ? Nechcem vyzvedať súkromné info, to všetko vieme,ideme mi o balíky len🙈 ďakujem

alickapusinka
6. sep 2025

Na balík ma nárok len každe 3 mesiace aj to musi požiadať väzenie o povolenie. Ak je tam osoba do 18 rokov mladistva oni maju nárok na balíky každy mesiac.Ak je odsudení normalne že nie mladistvý tak len každe 3 mesiace.Aj to na povolenie. Povolenia zásiela väznena osoba osobe od ktorej chce balík prijať a musi byť tlačivo vyplnene od riaditeľa kto a komu balík posiela. A potvrdene že balík môže dostať Toto si najprv musi vybaviť. Od koho a kedy dostane . Ak nebude mať väzeň tento papier potvrdení a odoslaní tebe tak mu žiaden balík nedaju a príde nazad.To nie je len tak najviac balík môže byť 4 kg. Nie viac balíky kontroluju rozbaľuju.Toto je
na stranke Leopoldovskej väznice napísane.Stačilo si to pozrieť.

autor
6. sep 2025
@alickapusinka

Na balík ma nárok len každe 3 mesiace aj to musi požiadať väzenie o povolenie. Ak je tam osoba do 18 rokov mladistva oni maju nárok na balíky každy mesiac.Ak je odsudení normalne že nie mladistvý tak len každe 3 mesiace.Aj to na povolenie. Povolenia zásiela väznena osoba osobe od ktorej chce balík prijať a musi byť tlačivo vyplnene od riaditeľa kto a komu balík posiela. A potvrdene že balík môže dostať Toto si najprv musi vybaviť. Od koho a kedy dostane . Ak nebude mať väzeň tento papier potvrdení a odoslaní tebe tak mu žiaden balík nedaju a príde nazad.To nie je len tak najviac balík môže byť 4 kg. Nie viac balíky kontroluju rozbaľuju.Toto je
na stranke Leopoldovskej väznice napísane.Stačilo si to pozrieť.

@alickapusinka neobjavila si Ameriku, sklamem ťa.
Toto mám prečítané, aj iné info a nezhodujú sa s realitou.Tak sa prosím ťa nevyjadruj k niečomu k čomu nemáš čo relevantné povedať.

alickapusinka
7. sep 2025
@anonym_autor

@alickapusinka neobjavila si Ameriku, sklamem ťa.
Toto mám prečítané, aj iné info a nezhodujú sa s realitou.Tak sa prosím ťa nevyjadruj k niečomu k čomu nemáš čo relevantné povedať.

@anonym_autor a čo si mysliš ako to je či len tak pošleš balík a hned mu daju basa v Leopoldove je prisne kontrolovana.Toto bolo z ministerstva spravodlivosti na stranke tak si pozri posielanie balíkov väznom do Leopoldova.Tak a prestaň na mna utočiť zbytočne mi vypisuješ najdi si to tam.Stačilo 5 minút a to tam najdeš.To máš ako ked chceš ísť na naštevu musiš mať naštivenku. Zaujimave že ja som posielal balík znamenmu do BB do skupiny 2 a musela som toto splniť takže jediný kto trepe si TY.

autor
10. sep 2025
@alickapusinka

@anonym_autor a čo si mysliš ako to je či len tak pošleš balík a hned mu daju basa v Leopoldove je prisne kontrolovana.Toto bolo z ministerstva spravodlivosti na stranke tak si pozri posielanie balíkov väznom do Leopoldova.Tak a prestaň na mna utočiť zbytočne mi vypisuješ najdi si to tam.Stačilo 5 minút a to tam najdeš.To máš ako ked chceš ísť na naštevu musiš mať naštivenku. Zaujimave že ja som posielal balík znamenmu do BB do skupiny 2 a musela som toto splniť takže jediný kto trepe si TY.

@alickapusinka ty si blbá jak bota, fakt.
Vieš na čo konkrétne som sa chcela spýtať ?
Nevieš.
Ale musíš reagovať lebo inak by ťa asi porazilo.
Ak si posielalala balík do Bb,asi to nebol balík obsahovo čo si si ty zmyslela,že ?
Ešte raz...nevieš prečo som toto tu sa spýtala.
Tie netové veci mám prečítané.

alickapusinka
10. sep 2025
@anonym_autor

@alickapusinka ty si blbá jak bota, fakt.
Vieš na čo konkrétne som sa chcela spýtať ?
Nevieš.
Ale musíš reagovať lebo inak by ťa asi porazilo.
Ak si posielalala balík do Bb,asi to nebol balík obsahovo čo si si ty zmyslela,že ?
Ešte raz...nevieš prečo som toto tu sa spýtala.
Tie netové veci mám prečítané.

až po tebe viac blba ako ty ani na MK neexistuje

autor
10. sep 2025
@alickapusinka

@alickapusinka ešte raz ti to napíšem, aby si pochopila.
Ja viem ako sa balíky posielajú, čo treba, ako sa návštevy absolvujú- čo treba.
Kiež by som to nevedela, radšej. Chcela som sa spýtáť na niečo konkrétne, a predstav si, to na stránke nemajú.
Že napr.obvinení majú nárok na xy balíkov.
Vidíš to tam ? Nevidíš.
Ale múdra si

autor
10. sep 2025
@alickapusinka

@alickapusinka ale keď si taká múdra tak daj sem zoznam balíkov pre obvineného.
A daj sem aj obsah tých balíkov.
Ahá , to nemáš.
Ale zamudrovala si, si zagratuluj že si dokázala prečítať to, čo som prečítala aj ja