Dá sa dohodnúť s kuriérom na neskoršom doručení?
Ahojte baby prosím Vás ak mi naor packeta kurier ukazuje že ma prísť cca o 12stej a ja budem doma až o 12:30 tak da sa s kurierom dohodnúť že príde o pol hodinu neskôr ? Lebo nechce sa mi potom čakať celý vikend na doručenie. Ďakujem
@misulik1310 vacsinou nie, za pol hodiny už bude úplne inde...iba ak by ta mal po ceste nazad...
kurier z packety ma presne trackovanie, treba mu volat ci by mohol prist neskor, pripadne ci by ste sa niekde po ceste nemohli stretnut, alebo moze balicek nechat na najblizsom vydajnom mieste na osobny odber. ALE to vsetko v pripade, ked bude ochotny, ak nie tak bohuzial
@lauruska_sumienka presné trackovanie nemá, trasu si robia sami…
@lauruska_sumienka presné trackovanie nemá, trasu si robia sami…
@biba_18 ano trasy si robia svoje ale kazdy kurier je monitorovany=trackovany, nakolko packeta ma zavedeny live tracking, vdaka ktoremu je mozne kuriera sledovat v realnom case
záleži kde byvaš ak v dome je to lepšie lebo ja vždy poviem nech mi to daju pri dom a dáva mi to na taku tajnu skryšu za smietakom 😁 sice sa tu skoro nikto nepremelie ale istota je istota a aj ak som doma poviem nech mi to dá tam už ma poznaju.Lebo velakrat sa mi to stalo že kym som vybehla z domu kurier bol fuč.Tak to robim už takto.Do telefonu poviem nech mi to tam šmari a je vec vybavena.Ale tak možno by ti to dal niekde aj pri bytovke takto kde by to nikto nevidel a neukradol za tu chvilku ak tam máte taku nejaku skrýšu v kriku napr

@misulik1310 záleží od kuriera