Dodaním balíkov Slovenskou poštou
Objednala som balík s dovozom na adresu.
Pomaly celý týždeň oznamujú prídu vtedy a vtedy, človek ich čaká ako debil v ten aj na druhý deň a na tretí napíšu, že mám balík na pošte.
Keby chcem balík na poštu neplatim si balík na adresu.
Normálne ma nasrali a sklamali.
To čo sú za móresy?
Ďakujeme za zbytočny oznam
@anonym_autor A co su to za moresy sa tu stazivat? Ved zavolaj na postu a tam sa stazuj
@anonym_fb2f27
@anonym_4f893f to není sťažnosť,som zvedavá či má niekto podobné skúsenosti
Či musíte všade zapojiť len preto aby ste sa zapojili?
Stalo sa mi, zavolala som veducej posty, problem sa vyriesil. Doviezli balik dalsi den
No je to na staznost, ak mas oznaceny zvoncek, uvedene telefonne cislo, tak ta nema cakat balik na poste 🙂 ja by som sa stazovala a ziadala opatovne dorucenie.
Stalo sa mi, zavolala som veducej posty, problem sa vyriesil. Doviezli balik dalsi den
@anonym_5dbee8 chápem není problém zavolať na poštu a doriešiť,tu ide o princíp, že si človek objedná balík na adresu a kuriér ho nechá na drzovku kdesi v tramtarii na pošte od ruky
@anonym_fb2f27
@anonym_4f893f to není sťažnosť,som zvedavá či má niekto podobné skúsenosti
Či musíte všade zapojiť len preto aby ste sa zapojili?
@anonym_autor to ti za tie tri dni nenapadlo zavolať kurierovi prečo balík nedoručil?
@anonym_autor No to mas este dobre, ked ti ho nechali na nejakej poste blizko teba. Ja som z BA a ulozili mi takto balik na poste, ktora ani nebola v Bratislave.
Ešte kuriér by mal doručiť na adresu ale poštárka necháva len lístok. Celé roky som nedostal balík na adresu, napíšu že je veľký a musím ísť na poštu. Zbytočne platiť za tú službu.
@anonym_autor akurát mne v piatok kuriér doniesol na adresu,vždy mi vozia,nikdy to nenechali na pošte.
Mala si dobre uvedené tel.číslo?
Mne vždy príde aj email aj smska a je tam číslo na kuriéra,prečo si mu nevolala?
Veď sa to dá opätovne preposlať, nemusíš hneď písať zakladať takéto diskusie, ale trošku si pogoogliť 🙂
Nikdy sa mi to nestalo, ked mam dorucenie domov, balik pride domov a neskonci na poste
@anonym_autor vitaj na Slovensku, si tu týždeň? Ja som tak mala tiež balík na adresu, malý, ktorý by sa vošiel aj do schránky, bola som doma viac dní keď mal prísť. Žiadny telefonát, žiadna poštárka, na ďalší deň som si našla lístok, že je balík je na pošte lebo adresát bol nezastihnutý. Volala som na poštu, že ako to, že som nezastihnuteľná, keď čakám doma celý deň na ten balík. Vraj som nebola na adrese. Odvetila som pani výrazným tónom, že určite bola, že hluchá nie som a že nikto s balíkom mi nezvonil. Pani sa ma spýtala, či si teda nemôžem prísť na poštu pre ten balík. Odvetila som, že nie, že som mala zaplatené doručenie domov. Na druhý deň mi ho doniesol kuriér s úsmevom. Záleží od mesta, iné píšu, že s poštou problém nemajú. Ja mám s poštou také skúsenosti, že už si od nich nedám poslať ani špendlík.
Pre chápavé veľké ďakujem za pochopenie a odpovede.
Pre tie menej chápavé,,,prečo??prečo??prečo??,,,,lebo medveď a tri gumené svište....
Pre chápavé veľké ďakujem za pochopenie a odpovede.
Pre tie menej chápavé,,,prečo??prečo??prečo??,,,,lebo medveď a tri gumené svište....
@anonym_autor na moju otázku si prečo neodpovedala?
Ak si to mala doručovanie s kuriérom, ony tak niekedy robia keď nestíhajú že nedoručia ale hneď dajú balík na poštu a na ďalší deň ti dôjde sms že balík je uložený na pošte.
Ak si to mala poslané cez poštu a mala to poštárka so sebou. Ak je veľký rozmer také balíky automaticky nechajú na pošte. Ak berie so sebou tak asi sa ti nevedela dozvonit.
@anonym_autor vitaj na Slovensku, si tu týždeň? Ja som tak mala tiež balík na adresu, malý, ktorý by sa vošiel aj do schránky, bola som doma viac dní keď mal prísť. Žiadny telefonát, žiadna poštárka, na ďalší deň som si našla lístok, že je balík je na pošte lebo adresát bol nezastihnutý. Volala som na poštu, že ako to, že som nezastihnuteľná, keď čakám doma celý deň na ten balík. Vraj som nebola na adrese. Odvetila som pani výrazným tónom, že určite bola, že hluchá nie som a že nikto s balíkom mi nezvonil. Pani sa ma spýtala, či si teda nemôžem prísť na poštu pre ten balík. Odvetila som, že nie, že som mala zaplatené doručenie domov. Na druhý deň mi ho doniesol kuriér s úsmevom. Záleží od mesta, iné píšu, že s poštou problém nemajú. Ja mám s poštou také skúsenosti, že už si od nich nedám poslať ani špendlík.
@anonym_f5a624 A bola si nonstop doma, neodskocila si príklad do obchodu, nebola si v sprche alebo na záchode? A ešte funguje ti dobre zvonček? Poštárka nedáva len tak žltý lístok.
Robím poštárku a ľudia sú všelijaký. Väčšina tvrdí že bola doma no po tom vždy dôjdeme na to že kde sa stala chyba.
Keby si počula tie výhovorky, najlepšia bola jedna pani že pozerala telenovelu a nepočula zvonček 😀
Ja zas beriem so sebou aj balíky čo sa mi zmestí do košíka. Horšie je že keď ľudia nie sú doma tak veziem to so sebou celý deň.
Ak si to mala doručovanie s kuriérom, ony tak niekedy robia keď nestíhajú že nedoručia ale hneď dajú balík na poštu a na ďalší deň ti dôjde sms že balík je uložený na pošte.
Ak si to mala poslané cez poštu a mala to poštárka so sebou. Ak je veľký rozmer také balíky automaticky nechajú na pošte. Ak berie so sebou tak asi sa ti nevedela dozvonit.
@anonym_c2bbe8 Poštárka nenosí balíky,ktoré doručuje kuriér na aute.
@anonym_f5a624 A bola si nonstop doma, neodskocila si príklad do obchodu, nebola si v sprche alebo na záchode? A ešte funguje ti dobre zvonček? Poštárka nedáva len tak žltý lístok.
Robím poštárku a ľudia sú všelijaký. Väčšina tvrdí že bola doma no po tom vždy dôjdeme na to že kde sa stala chyba.
Keby si počula tie výhovorky, najlepšia bola jedna pani že pozerala telenovelu a nepočula zvonček 😀
Ja zas beriem so sebou aj balíky čo sa mi zmestí do košíka. Horšie je že keď ľudia nie sú doma tak veziem to so sebou celý deň.
@anonym_c2bbe8 bola som doma, zvonček počujem aj v izbe na druhej strane bytu so zatvorenými dverami. U nás to tak chodí že sa im nechce, hodia lístok a idú preč
@anonym_c2bbe8 áno aj ľudia sú kadejaký ale ja som si tiež vypočula výhovorky z pošty že som len čumela. Nevolám im pre nič za nič.
nie nemam taketo skusenosti, v spravach ma SP telefon na kuriera, cize by som zavolala kurierovi kde sa zasekol. Ale u nas vzdy pride. Priapdne by som si pozrela tracking na stranke, co sa deje a kde naozaj ten balik je.. ak vypisuje kurier veci ako adresat nezastihnuty atd, staznost by som podala na postu hned a nech mi to doruci. TO su ale individualne pochybenia soferov zvacsa.
@anonym_f5a624 ak nesie balik obycajna postarka, cize nie je to balik, ale klasika = mala zasielka, tak ju postarky nenosia ak maju vela. Rovno vypisuju listok a toto mam overene, xkrat v byte vyskusane...kolkokrat som videla este postarku UTEKAT prec z vchodu ani na zavolanie nereagovala, a listok v schranke. Dokonca som raz dorucovatelku videlaa ako vypisuje listky este na poste, pred odchodom, cize... (ale to je teda par rockov uz) Aj prednedavnom som rozhovor nejaky v mediach videla, kde vlastne riesili,ze maju tazke tasky atd, tak proste ani tie mal etucne obalky neberu ak maju vela listov. Odkedy som v dome, postarka chodi autom, problem nemam.
Kurier to ale ma dorucit na adresu aj keby furiky padali.