icon

Doručenie debetnej karty

5. okt 2025

dobrý deň, prišla som si od vás poradiť. v decembri mi končí platnosť karty a novú mi majú poslať na adresu. problém je že si hľadám prácu na druhej strane slovenska (bývam na východe). ak si niečo nájdem a presťahujem sa, nebudem si už môcť zmeniť korešpondenčnú adresu, čiže mi príde domov (bývam s rodičmi a súrodencami). nie žeby som ľuďom doma neverila ale cítim sa neisto keď kartu nemám pri sebe aj keď mám apku. domov by som mohla prísť cez vianoce na 2 dni. otázne je či mi dovtedy kartu pošlú. mám ČSOB. momentálne som mesiac na úrade práce, mám počkať s hľadaním práce do januára?

anonym_ebc6ed
5. okt 2025

Založ si bezplatný účet v inej banke napríklad Revolut a nahraj si virtuálnu kartu do mobilu, tak budeš môcť používať aj keď stará karta skončí a novú ešte nebudeš mať u seba.
Ale banky ju zvyčajne posielajú aspoň mesiac pred koncom.

janai1
5. okt 2025

V ČSOB nemáš možnosť si zvoliť, že si chceš kartu vyzdvihnúť na niektorej z pobočiek?

autor
5. okt 2025
@janai1

V ČSOB nemáš možnosť si zvoliť, že si chceš kartu vyzdvihnúť na niektorej z pobočiek?

@janai1 lol to mi nenapadlo 🤦‍♀️ mala by byť taká možnosť. len neviem či môžem zmeniť na ktorú pobočku kedykoľvek, lebo adresu mám zmeniť do konca októbra. musím sa spýtať na pobočke.