icon

Fotí vás kuriér Tesco tajne pri doručení?

andy12188
Dnes o 16:44

neviem, či sa to stalo len mne - ale začal som si všímať, že tí kuriéri si často fotia toho, kto si preberá potraviny. napr donesie tú modrú bedničku, dá ju na zem a zatiaľ čo si vkladám potraviny do tašky - odfotí si ma mobilom - samozrejme tajne.

samozrejme mi to prišlo ako niečo také - ako keď sa urobí fotka bolt kolobežky po jej zaparkovaní - teda nejaký dôkaz zaparkovania tej kolobežky.

ale aby si vás tesco kuriér fotil?? má s tým niekto podpobnú skúsenosť?

viestta
Dnes o 16:47

Isto foti? Nehlada nahodou v aplikacii tvoju objednavku aby sa dala zaplatit a zuradovat?

janinah
Dnes o 16:48

Uff,a minule som mala neupratanu chodbu,achjaj😀

kacena4
Dnes o 16:49

nikdy ma nefotil

viestta
Dnes o 16:52
@janinah

Uff,a minule som mala neupratanu chodbu,achjaj😀

@janinah ale on fotil teba, nie vasu chodbu, takze klud 😉

janinah
Dnes o 16:57
@viestta

@janinah ale on fotil teba, nie vasu chodbu, takze klud 😉

@viestta nikdy nevieš čo vojde do záberu...a potom bum...a rozvod😆

anonym_b37ae0
Dnes o 16:57

a vlasy si mala umyté?

anonym_ca20a0
Dnes o 17:01

Dnes si si zalozila nick a hned taku blbost pises 😀. Nie nefoti si ta.

anonym_139519
Dnes o 17:10

No do riti, a ja mu vzdy otváram s rozlepenymi očami a strapaté 😂😂😂

anonym_ca20a0
Dnes o 17:12

Ale este je tu jedna moznost. Si tak neodolatelne krasna, ze este aj kurieri tesco si ta fotia 🙂.

andy12188
autor
Dnes o 17:19

tak snáď sa mi to nezdá. ale každý jeden raz vytahne mobil a robí na ňom niečo tak, ako keby smeroval fotoaparát na vás práve keď sa nepozeráte?

anonym_551b8a
Dnes o 17:27

Kuriéri by mohli mať telové kamery ako policajti a nahrávať odovzdanie zásielky. Ak by bola reklamácia doručenia, nahrávka by bola dôkaz.

viestta
Dnes o 17:31
@janinah

@viestta nikdy nevieš čo vojde do záberu...a potom bum...a rozvod😆

@janinah aspon vies, ktorym koncom kombajnu sa teraz mas natocit, ked budes vyberat debnicky. Ja skor ako pridu natrenujem v akej polohe najlepsie vyznie moja ocarujuca rituška

zuzanaete
Dnes o 17:32
@andy12188

tak snáď sa mi to nezdá. ale každý jeden raz vytahne mobil a robí na ňom niečo tak, ako keby smeroval fotoaparát na vás práve keď sa nepozeráte?

@andy12188 Fantazia pracuje alebo paranoja? Uz som sice dlhsie neobjednavala, ale je tolko inych realnejsich moznosti, co robi s mobilom ako to, ze ta foti. Ved posli email do Tesca, ze co ti odpisu.

majlo1234
Dnes o 17:33

Nikdy. Sice neobjednavaˇ z tesca, ale kurier mi donesie mojich 20 sto kilovych tasiek a je rad, ze ide prec

a0
Dnes o 17:34

Pri mne šťuká vždy do mobilu, lebo 1. Označuje dodanie 2. Vyklikáva sumu na zaplatenie. Načo by si ťa preboha fotil? 🤭 si myslíš, že si robí nejakú zbierku tvojich fotiek a porovnáva, ktorý deň si vyzerala lepšie?

anonym_f6f013
Dnes o 17:36
@andy12188

@andy12188 Ako vieš že ťa fotil, keď si sa nepozerala?
Možno sa tebou kolegom pochváli, že kuknite túto som aj vyrajbal 😀
Né, určite si ťa nefotí, to si len namýšľaš.

kitycat
Dnes o 17:50

Fantazia uraduje riadne?

On tam ma appku kde potvrdzuje preberanie potravin

cacianka
Dnes o 18:18
@anonym_f6f013

@andy12188 Ako vieš že ťa fotil, keď si sa nepozerala?
Možno sa tebou kolegom pochváli, že kuknite túto som aj vyrajbal 😀
Né, určite si ťa nefotí, to si len namýšľaš.

@anonym_f6f013 presne to mi udreli do očí - vie že ju fotí, keď sa nepozerá 🤦🙈
Budova noha 🙊

anonym_be5b14
Dnes o 18:25

@andy12188 ešte sa mi to nestalo, ale ak by to mal byť akože "dokaz" dodania teda ze by to mali nariadené tak sa ho nabudúce spýtaj. Musí ti povedať co foti(ak foti)

marca12
Dnes o 18:26
@andy12188

@andy12188 Zjavne trpis paranojou. Vsak si musi v mobile odkliknut,ze zasielka bola dorucena. Co sa ho neopytas narovinu,ked mas teda podozrenie?

anonym_76cb2e
Dnes o 18:28
@cacianka

@anonym_f6f013 presne to mi udreli do očí - vie že ju fotí, keď sa nepozerá 🤦🙈
Budova noha 🙊

@cacianka
Na zš sme mali jedného učiteľa. Napísal chalanovi poznámku - za chrbtom sa mi smial do očí 😁. A teda možné je všetko.

beata_k
Dnes o 18:34

@andy12188 Mozes kludne spat, nefoti si ta. Chodia k nam kazdy tyzden a obcas im vidim do mobilu. Riesia si tam objednavky.

anonym_70757a
Dnes o 18:36
@anonym_139519

No do riti, a ja mu vzdy otváram s rozlepenymi očami a strapaté 😂😂😂

@anonym_139519 a tak si možno prišla o lásku svojho života! Nabudúce sa obriaď 🤪

anonym_ae6b4b
Dnes o 19:14

Mňa dr...😂😂😂😂.ty si už asi namyslas,že aká si pre neho príťažlivá 😂😂😂

anonym_1dc7eb
Dnes o 19:50

@andy12188 nie, ale ja som pre nich teta,tak asi preto