Fotí vás kuriér Tesco tajne pri doručení?
neviem, či sa to stalo len mne - ale začal som si všímať, že tí kuriéri si často fotia toho, kto si preberá potraviny. napr donesie tú modrú bedničku, dá ju na zem a zatiaľ čo si vkladám potraviny do tašky - odfotí si ma mobilom - samozrejme tajne.
samozrejme mi to prišlo ako niečo také - ako keď sa urobí fotka bolt kolobežky po jej zaparkovaní - teda nejaký dôkaz zaparkovania tej kolobežky.
ale aby si vás tesco kuriér fotil?? má s tým niekto podpobnú skúsenosť?
a vlasy si mala umyté?
Dnes si si zalozila nick a hned taku blbost pises 😀. Nie nefoti si ta.
No do riti, a ja mu vzdy otváram s rozlepenymi očami a strapaté 😂😂😂
Ale este je tu jedna moznost. Si tak neodolatelne krasna, ze este aj kurieri tesco si ta fotia 🙂.
tak snáď sa mi to nezdá. ale každý jeden raz vytahne mobil a robí na ňom niečo tak, ako keby smeroval fotoaparát na vás práve keď sa nepozeráte?
Kuriéri by mohli mať telové kamery ako policajti a nahrávať odovzdanie zásielky. Ak by bola reklamácia doručenia, nahrávka by bola dôkaz.
tak snáď sa mi to nezdá. ale každý jeden raz vytahne mobil a robí na ňom niečo tak, ako keby smeroval fotoaparát na vás práve keď sa nepozeráte?
@andy12188 Fantazia pracuje alebo paranoja? Uz som sice dlhsie neobjednavala, ale je tolko inych realnejsich moznosti, co robi s mobilom ako to, ze ta foti. Ved posli email do Tesca, ze co ti odpisu.
Nikdy. Sice neobjednavaˇ z tesca, ale kurier mi donesie mojich 20 sto kilovych tasiek a je rad, ze ide prec
Pri mne šťuká vždy do mobilu, lebo 1. Označuje dodanie 2. Vyklikáva sumu na zaplatenie. Načo by si ťa preboha fotil? 🤭 si myslíš, že si robí nejakú zbierku tvojich fotiek a porovnáva, ktorý deň si vyzerala lepšie?
@andy12188 Ako vieš že ťa fotil, keď si sa nepozerala?
Možno sa tebou kolegom pochváli, že kuknite túto som aj vyrajbal 😀
Né, určite si ťa nefotí, to si len namýšľaš.
@andy12188 ešte sa mi to nestalo, ale ak by to mal byť akože "dokaz" dodania teda ze by to mali nariadené tak sa ho nabudúce spýtaj. Musí ti povedať co foti(ak foti)
@andy12188 Zjavne trpis paranojou. Vsak si musi v mobile odkliknut,ze zasielka bola dorucena. Co sa ho neopytas narovinu,ked mas teda podozrenie?
@anonym_f6f013 presne to mi udreli do očí - vie že ju fotí, keď sa nepozerá 🤦🙈
Budova noha 🙊
@cacianka
Na zš sme mali jedného učiteľa. Napísal chalanovi poznámku - za chrbtom sa mi smial do očí 😁. A teda možné je všetko.
No do riti, a ja mu vzdy otváram s rozlepenymi očami a strapaté 😂😂😂
@anonym_139519 a tak si možno prišla o lásku svojho života! Nabudúce sa obriaď 🤪
Mňa dr...😂😂😂😂.ty si už asi namyslas,že aká si pre neho príťažlivá 😂😂😂

Isto foti? Nehlada nahodou v aplikacii tvoju objednavku aby sa dala zaplatit a zuradovat?