Máte skúsenosti s dobierkou cez Packetu?
Predavam jednu vec cez bazar a kupujuca chce poslat balik cez Packetu na dobierku.
Nikdy som to takto neposielala. Neviem, ako dlho potom trva, kym pridu peniaze, a ci sa moze stat, ze balik prevezme, ale platba sa niekde zasekne.
Bol niekedy problem? Alebo to funguje normalne ako cez postu?
Moze sa stat ze balik neprevezme a to sa moze stat aj pri uz vyplatenom aj ked vtedy sanca je nizsia ale vtedy moze povedat, ze balik prisiel prazdny a bude chciet peniaze spat co uz aj take pripady boli a nie malo. Takze istotu nemas ani ked zaplati vopred ani ked na dobierku.
počkaj. a ona ti pošle nejaký link kde ty máš zadať svoju banku aby ti tam prišli peniaze? alebo ty budeš robiť objednávku prepravy?
počkaj. a ona ti pošle nejaký link kde ty máš zadať svoju banku aby ti tam prišli peniaze? alebo ty budeš robiť objednávku prepravy?
@biba_18 Ako cez postu - ja si zadam zasielku do aplikacie, dam dobierku, ktoru by mala uhradit pri prevzati balicka.
Dnes je kopec podvodov prave takto, ze na dobierku, potom napise ze prazdny balik a pravdy sa nedomozes. A ked nepreberie, tak platis to postovne znovu. Nic by som neposielala na dobierku. V Packeta vies do 200 EUR poistit zasielku je tam ale potom drahsie postovne.
Ja som posielala za 40€ na dobierku, pán sám chcel poistenie a cenu poistenia a poštovného mi poslal vopred. Ako dlho trvalo kým prišli peniaze si nepamätám, ale netrvalo to dlho.
Posielala som viackrát cez Packetu na dobierku, vždy bez problému. Len netreba zabudnúť na ten poplatok, tuším +1,40 EUR, a pýtať od kupujúcej o to vyššiu sumu. Peniaze mi vždy prišli na účet za pár dní.

Môže sa stať že si to rozmyslí a zásielku nepreberie.
Pýtaj si poštovné vopred na účet, aspoň máš väčšiu istotu že neprerobíš na poštovnom.
Ak je to drahšia vec daj aj poistenie ak balík zmizne alebo ho zamenia do inej schránky, aby ti vyplatili celú sumu.