icon

Môžem odložiť prebratie zásielky od O2 na pondelok?

Dnes o 06:57

Dobre ranko vcera som si vybrala pausal aj z mobilom neckaala som ze to pride uz dnes donesie to kurier SPS
.prosim vas ja musim ist do obeda prec mozem prebrat zasielku az pondelok?

anonym_21a5f9
Dnes o 07:08

Nemáš SMS od prepravnej spoločnosti? Veď zavolaj priamo kuriérovi a dohodni sa s ním. Nemôže ti to prevziať suseda, kamoška...?

anonym_64197b
Dnes o 07:31

@anonym_autor pri telekome to mozne nebolo,ani nemohol prevziat niekto iny za mna. Ak som to chcela mat musela som ja. Inak by to stornovali a musela by som si nanovo robit objednavku
Volala by som o2 linku a ich sa pytala. Kurier to nebude moct dat lebo treba tvoj op.

anonym_010a83
Dnes o 08:08
@anonym_21a5f9

Nemáš SMS od prepravnej spoločnosti? Veď zavolaj priamo kuriérovi a dohodni sa s ním. Nemôže ti to prevziať suseda, kamoška...?

@anonym_21a5f9 pri zmluve s mobilným operátorom alebo bankou sa fotí občiansky preukaz, nemôže to prevziať niekto iný
ale normálne treba zavolať kuriérovi alebo napísať prepravnej spoločnosti cez ich nástroje na webe nech to doručia v pondelok

anonym_f0ee1d
Dnes o 08:18

Ja som si prenášala číslo z O2 do Telekomu, kuriér priniesol novú kartu . Ráno ako prišla sms som mu volala, že nie som doma, priniesol to na druhý deň. Prevziať to musíš ty.