Neotvorilo mi schránku v Z-Boxe
Dobrý večer,
Dnes mi po zadaní kódu na z-boxe neotvorilo schránku a aj napriek tomu mi v appke vypísalo, že zásielka bola vyzdvihnutá. Zákaznícka linka sa dá kontaktovať len do 18:00, čiže som sa už nikam nedovolala. Napísala som cez appku správu a budem čakať. Stalo sa to už niekomu? Ako sa to reálne vyriešilo a ako dlho trvalo kým ste sa dostali k svojej zásielke?
Ďakujem za odpovede.
Stalo sa mi to už. Zavolaj na linku zajtra, a požiadaj o presmerovanie zásielky na výdajné miesto. Bude to trvať pár dní, priprav sa na to, ale bude to ok.
presne toto sa mi stalo, vraj som zásielku prevzala a schránku neotvorilo, kontaktovala som ihneď packetu, aj odosielateľa zásielky, packeta to naťahovala, cez 2 týždne, a nič, potom som vyjednávala s tým, ktorý mi tovar poslal, nech mi pošle tovar znova a nech si túto zásielku dorieši on, nakoniec po ďalšom týždni, či dvoch a vzájomnom vyjednávaní mi tovar poslal znova cez poštu a riešil packetu sám, nakoniec neviem, či sa tá zásielka našla a či im bola vrátená
@anonym_autor zavolaj si na depo, automatu ja akurát nadávam, väčšinou posielam milión mailov a nakoniec mi vždy niekto odpíše. Ale na depe sú aj real ľudia. Príp v miestnej skupine vyzisti, či nemá niekto kontakt na kuriéra, sú to chalani z okolia.... K nám napr chodia cca 14-15 tak by som si ho počkala, balík ti dá... Inak ho bere späť na depo
treba volat na zakaznicku linku a nahlasit, ze neotvorilo schranku, poslu technika aby sa na to pozrel, cakaj vsak ze to bude trvat.maju ich malo a ten tyzden dva im trva pokym to preveria a ked maju toho vela tak to pojde az dalsim koleckom.
viem o pripade ked sa schranka neotvorila a clovek cakal mesiac za zasielkou ale napokon sa jej dockal.
Stalo sa mi to už. Zavolaj na linku zajtra, a požiadaj o presmerovanie zásielky na výdajné miesto. Bude to trvať pár dní, priprav sa na to, ale bude to ok.
@billy_jean tiež vám povedali že pošlu technika a maju na to 7-10 dní? A že až keď technik vyberie zasielku zo schránky tak potom bude balik presmerovany na vydajne miesto?
@billy_jean tiež vám povedali že pošlu technika a maju na to 7-10 dní? A že až keď technik vyberie zasielku zo schránky tak potom bude balik presmerovany na vydajne miesto?
@anonym_autor áno, mne sa to stalo vo štvrtok a ku balíku som sa dostala nasledujúci týždeň v utorok.
len toto nevyriesi technik ale obycajny kurier, co pride a tu schranku otvori :D ak ide o zasielku z eshopu, tak kontaktujte aj ich vzdy ked je problem vaznejsi s dorucenim.
@anonym_autor áno, mne sa to stalo vo štvrtok a ku balíku som sa dostala nasledujúci týždeň v utorok.
@billy_jean super tak to vám netrvalo dlho💪🏻 snáď sa pošťastí aj mne
len toto nevyriesi technik ale obycajny kurier, co pride a tu schranku otvori :D ak ide o zasielku z eshopu, tak kontaktujte aj ich vzdy ked je problem vaznejsi s dorucenim.
@simca06022011 vraj kuriér neotvori zaseknutú schránku a ani ostatným ľudom by tu schránku nemalo otvoriť. Že len technik to vie otvoriť a vybrať balik a presmerovať na iné výdajné miesto.

Stalo, balik som nikdy nevidela vkuse ma natahovali ze pošlú technika..potom uz ze mam spísať reklamáciu dookola a uz prešlo pol roka a balik nemam vzdala som to.
Ale bola to paketa