Objednali ste si niečo a neprevzali ste to?
Stalo sa vám, že ste si niečo objednali a neprevzali ste to? Je iné, keď si niečo objednáte napríklad do Notina, alebo do Dr. Maxa a neprevezmete to, oni to potom predajú. Ale ja som si niečo objednala z eshopu, platia dopravu do packeta Z boxu. A ja som si to dnes medzitým kúpila lacnejšie. Nezvyknem to robiť, príde mi to nefér. Ale medzičasom som narazila na cenovo prijatelnejšiu variantu. Robíte to tak aj vy?
nie , vždy viem nájsť najlacnejšiu variantu a na dobierku nikdy
a cez packetu neobjednávam vobec v poslednom čase majú dosť veľa reklamácii na zamenné baliky
nie , vždy viem nájsť najlacnejšiu variantu a na dobierku nikdy
a cez packetu neobjednávam vobec v poslednom čase majú dosť veľa reklamácii na zamenné baliky
@anonym_2a876a ja vždy objednávam cez packetu a vždy to preberiem. Aj Alza veci dávam do Alza boxu a preberiem obratom. Toto je 1x, čo niečo neprevezmem. Už to nepotrebujem.
Nie nerobím. Keď objedám - vyzdvihnem.
len pozn. s tomu Dr. max - mne sa stalo že obj. lekáreň poslala naspäť - musí sa vybrať do 3 dní, mne neprišla sms. Aj som tel. do int. lekárne, oni tvrdili niečo iné. že mi sms poslali . V podstate sa nič nestalo.
stalo, nejakým nedopatrením som urobila objednávku 2x - chcela som to rýchlo zrušiť, odpísali že sa už nedá, nech to neprevezmem, že to bude ok…
ale tak ako ty, tak som to neurobila a je pravdepodobné že ani neurobím…
Nechápem, čo z akého eshopu si si objednala, že to už ďalej nepredajú. Ak je to menšia firma, fér by im bolo aspoň napísať a preplatiť dopravu.
Nechápem, čo z akého eshopu si si objednala, že to už ďalej nepredajú. Ak je to menšia firma, fér by im bolo aspoň napísať a preplatiť dopravu.
@lintu e tabletka.
@anonym_2a876a ja vždy objednávam cez packetu a vždy to preberiem. Aj Alza veci dávam do Alza boxu a preberiem obratom. Toto je 1x, čo niečo neprevezmem. Už to nepotrebujem.
@anonym_autor ak to nepotrebuješ, tak aspoň napíš mail , že to neprevezmeš a poštovné si ochotná zaplatiť.
@anonym_autor ak to nepotrebuješ, tak aspoň napíš mail , že to neprevezmeš a poštovné si ochotná zaplatiť.
@kavasmliekom už chcem vidieť ako by si im ty písala 😀
Veľké firmy s tým počítajú, bežne sa to stáva, áno, nemá sa ale majú zmluvy s dopravcami a ceny sú pre nich niekedy nižšie
@kavasmliekom už chcem vidieť ako by si im ty písala 😀
@anonym_e37b3d samozrejme že by som písala, aj sa mi to stalo. A ani poštovné nechceli uhradiť, ale ochotná som bola.
@anonym_e37b3d samozrejme že by som písala, aj sa mi to stalo. A ani poštovné nechceli uhradiť, ale ochotná som bola.
@kavasmliekom písala som, a ten AI chat mi tam odpovedal, že objednávku nemám prevziať a vráti sa im. Že tým, že už bola odoslaná to neviem stornovať, len to nemám prevziať.
@anonym_autor Normálne nepreber a nerieš keby si vedela koľko ľudí tak robí by si nechápala nič sa ti nestane ani pokutu nedostaneš a už vidím všetky tie poctivky co tu píšu ze to nikdy neurobili🙉
@anonym_autor Normálne nepreber a nerieš keby si vedela koľko ľudí tak robí by si nechápala nič sa ti nestane ani pokutu nedostaneš a už vidím všetky tie poctivky co tu píšu ze to nikdy neurobili🙉
@anonym_c604b5 Ty si nikdy nepodnikala,vsak?
@anonym_autor Pokial je uz odoslana, tak vzdy preberiem. Kurier ma aj ine veci na robote len mi stat pod bytovkou a volat mi 3x. Preberiem, vratim spat.
@anonym_autor Pokial je uz odoslana, tak vzdy preberiem. Kurier ma aj ine veci na robote len mi stat pod bytovkou a volat mi 3x. Preberiem, vratim spat.
@beata_k nejde to kuriérom, ide to do Zboxu.
@anonym_autor Jaj, tak to neprevezmi. Tam nikoho neoberas o cas. Akurat o miesto v boxe. Niektore su dost vytazene
@beata_k ved som to písala v zadaní, že tovar ide do Packeta Zboxu. Už som im písala, nemám to prevziať.
@anonym_autor Áno stalo, podobná situácia ako máš ty,našla som ten produkt lacnejšie.... bežne to nerobím... dá sa tým žiť 😉
nie nerobím to nikdy, pride mi to nefer, že niekto pride o € za poštovne, balne + praca s tým .také nevaženie si prace iného ..
ked si niečo objednam tak už nebrusim po nete či to je niekde lacnejšie,to robim pretym
ano väčšie eshopi s tým rataju, maju obrat kde sa to strati alebo to premietnu do cien
ale pri malych eshopoch to beriem neferovo pretože ak im to urobi viac ludi môžu to zavriet rovno....
@anonym_c604b5 však jasne z cudzieho krv netečie, čo však ja nemám škodu , že ma niekto iny pre moju chybu no aaa nevaaa
Nie, nikdy som to nespravila a to najmä preto, že som netrpezlivá, radšej zaplatím o pár € viac, ako by som mala mať problémy s vrátením tovaru a následným znovu objednaním+ čakanie . Maximálne sa mi stalo, že som z Bonprix objednala nevhodnú veľkosť a priamo mi na zákazníckom servise poradili balík neprevziať/ odmietnuť.
@anonym_autor nikdy som to neurobila,pred objednaním vždy prekontrolujem,kde to je najlacnejšie.
Nerobim to bezne, ale uz sa mi stalo, ze som neprebrala. Napr. uz spomenuty Bonprix s tym nema absolutne ziaden problem. Alebo naposledy pred vianocami Sinsay - 3x mi predlzili dodanie balika na ich vlastnu predajnu, az nakoniec prisiel po vianociach. Kedze to boli darceky, musela som riesit nahradu a toto som uz nepotrebovala.

Nie nerobím to, stojím si za svojím slovom.