Problémy s doručením objednávok Sinsay. Čo robiť?
Ahojte stalo sa vám také čosi už niekedy? Z temu aj zo shein mi balík príde do týždňa a sinsay od 31 co bola vytvorená objednávka tak nič. Už s nimi prestávam mat trpezlivosť. Toto iste urobili aj pred Vianocami objednane v novembri a ledva to stihlo dôjsť. Myslela som ze to je len Vianocami no očividne im to trvá príliš dlho stále. Doručené malo byt 8-10.4. Už je dávno po. Aktualizácia balíka sa od toho posledného bodu vôbec nehýbe odkiaľ to ide preboha z Austrálie? Prečo to tak dlho trvá? Balík sa nedá zrušiť ani stornovať jedine mi napadlo ho neprebrať už oň nemám záujem akurát že oni nevedia poslať na dobierku a je už zaplatený. Tým čakaním ma úplne odradili. Ako to riešiť?
Niektore polozky im teraz meskaju.
Mne ale pride vzdy sprava, ze sa ospravedlnuju, ez to este neposlali a objednavka bude meskat. Niekedy poslu aj kod so zlavou za meskanie k dalsej objednavke, napr. 5 eur.
Ja som tiež čakala neskutočne dlho,nakoniec mi vrátili peniaze,ja som nechapala a odpoveď bola,že mi stratili balík. Neskutočne majú dlhé doručenie...
@anonym_autor je pravda, ze im to dost dlho trva, aj ja som u z tade prestala objednavat lebo niekedy aj mesiac isla zasielka a to cloveka nebavi ale tak byt tebou uz teraz pockam, prevezmem zasielku a potom ju ked tak vrat, oni zvyknu hned vratit peniaze

@anonym_autor no čakať, alebo aspoň zavolať, že čo sa deje, mne vzdy prišiel načas