icon

Problémy s doručením objednávok Sinsay. Čo robiť?

14. apr 2026

Ahojte stalo sa vám také čosi už niekedy? Z temu aj zo shein mi balík príde do týždňa a sinsay od 31 co bola vytvorená objednávka tak nič. Už s nimi prestávam mat trpezlivosť. Toto iste urobili aj pred Vianocami objednane v novembri a ledva to stihlo dôjsť. Myslela som ze to je len Vianocami no očividne im to trvá príliš dlho stále. Doručené malo byt 8-10.4. Už je dávno po. Aktualizácia balíka sa od toho posledného bodu vôbec nehýbe odkiaľ to ide preboha z Austrálie? Prečo to tak dlho trvá? Balík sa nedá zrušiť ani stornovať jedine mi napadlo ho neprebrať už oň nemám záujem akurát že oni nevedia poslať na dobierku a je už zaplatený. Tým čakaním ma úplne odradili. Ako to riešiť?

Problémy s doručením objednávok Sinsay. Čo robiť?
anonym_c847dd
14. apr 2026

@anonym_autor no čakať, alebo aspoň zavolať, že čo sa deje, mne vzdy prišiel načas

moonlight1210
14. apr 2026

Niektore polozky im teraz meskaju.
Mne ale pride vzdy sprava, ze sa ospravedlnuju, ez to este neposlali a objednavka bude meskat. Niekedy poslu aj kod so zlavou za meskanie k dalsej objednavke, napr. 5 eur.

katka_1102
14. apr 2026

Ja som tiež čakala neskutočne dlho,nakoniec mi vrátili peniaze,ja som nechapala a odpoveď bola,že mi stratili balík. Neskutočne majú dlhé doručenie...

ciama
14. apr 2026

@anonym_autor je pravda, ze im to dost dlho trva, aj ja som u z tade prestala objednavat lebo niekedy aj mesiac isla zasielka a to cloveka nebavi ale tak byt tebou uz teraz pockam, prevezmem zasielku a potom ju ked tak vrat, oni zvyknu hned vratit peniaze