Problémy s kódom na doručenie
Ahojte prosím poraďte mi, kúpila som si od jednej pani tovar cez packetu som zaplatila poštovné a dala jej ten kód, ona mi tvrdí ze jej ten kód nikde neberie co s tým? Na koho sa obrátiť uz som volala do packety len zial.tam je virtuálna pani co mi furt dookola hovori ,ze odosielateľ musí podať zásielku vysvetľujem jej ze odosielateľ tvrdí ze mu neberie ten kód ale ona furt svoje
@niekto2hy ona tvrdí,ze jej ten kód neberie...nechápem prečo,nemam skúsenosti z packetou tam neviem co dákej...to packeta mi nevráti späť peniaze co som uhradila poštovné?
@deni9 Nech ti napise-povie o aky kod sa jedna.Ci je ten isty,ako mas ty. Ked som nieco predaval,kupujuci si to nechal poslat sam sebe,mne len poslat kod... Je tam tusim lehota 5 dni,potom by sa mali peniaze vratit s5.
@deni9 Nech ti napise-povie o aky kod sa jedna.Ci je ten isty,ako mas ty. Ked som nieco predaval,kupujuci si to nechal poslat sam sebe,mne len poslat kod... Je tam tusim lehota 5 dni,potom by sa mali peniaze vratit s5.
@niekto2hy ano kód ma správny, tak neviem kde nastala chyba,myslím ze uz bude tomu aj 5 dni, ale ak mi vrátia peniaze tak potom fajn, ona vravela ze vraj mi prepadnú tie peniaze za poštovné tak neviem
Kde jej ten kód neberie? Nech ide na podacie miesto ,nie zbox
Musi ist do kamennej predajne. Cez z-box jej to nepojde... ked tak jej vytvor dalsi kod a tento v Packete reklamuj
Musi ist do kamennej predajne. Cez z-box jej to nepojde... ked tak jej vytvor dalsi kod a tento v Packete reklamuj
@basska_b len ci mi packeta vráti to poštovné, ja inak nový kód nevytvorim prídem potom o peniaze. To mam nejako požiadať o vrátenie alebo mi oackwta pošle späť peniaze za poštovné?
@basska_b len ci mi packeta vráti to poštovné, ja inak nový kód nevytvorim prídem potom o peniaze. To mam nejako požiadať o vrátenie alebo mi oackwta pošle späť peniaze za poštovné?
@deni9 Akoze, este som toto s Packetou neriesila a tiez ma stve, ze ked volam na hotline, bavim sa s nejakym robotom. Teoreticky sposob, ako overit, ci odosielatelka hovori pravdu, je ist na nejake zmluvne vydajne miesto Packety a poprosit ich aby tvoj kod zadali do PC. Musia to ale potom zas nejako stornovat, aby nadalej platil. Opytaj sa odosielatelky, kde sa pokusala balicek poslat

@deni9 Nech ide na podacie miesto a ten kod nech povie obsluhe.