icon

Problémy s platbou a doručovaním cez Packeta

16. nov 2025

Dobrý deň prosím vás máte niekto skúsenosť?Mám objednaný tovar na dobierku.V emaily mi prišlo,že to môžem zaplatiť v aplikácii no zatiaľ mám tovar v depe a žiadny taký email s platbou mi ešte neprišiel.Mate skusenost

huxy
16. nov 2025

Mne možnosť vyplatiť dalo až vtedy, keď bol balík už v boxe. Tá možnosť bola ale priamo v appke, žiadny mail.

autor
16. nov 2025
@huxy

Mne možnosť vyplatiť dalo až vtedy, keď bol balík už v boxe. Tá možnosť bola ale priamo v appke, žiadny mail.

@huxy lenže ja ten balík ani v app nemám len mi v e-maili prišlo trasovanie cislo

huxy
16. nov 2025
@anonym_autor

@huxy lenže ja ten balík ani v app nemám len mi v e-maili prišlo trasovanie cislo

@anonym_autor balík bude v appke až neskôr, teda keď už ho reálne bude mať packeta

0silvia0
16. nov 2025

@anonym_autor tak si ho do aplikacie pridaj rucne podla toho cisla, cez pridaj zasielku. Zaplatis ho ked bude v odbernom mieste. Skor sa neda.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
16. nov 2025
@0silvia0

@anonym_autor tak si ho do aplikacie pridaj rucne podla toho cisla, cez pridaj zasielku. Zaplatis ho ked bude v odbernom mieste. Skor sa neda.

@0silvia0 už som to skúšala,ale chce to odomna heslo.a balík mi má doniest kurier

rozculena
16. nov 2025
@anonym_autor

@0silvia0 už som to skúšala,ale chce to odomna heslo.a balík mi má doniest kurier

@anonym_autor plať kuriérovi

0silvia0
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ake heslo? Nerozumiem. No ved teda zaplatis kurierovi.

autor
Autor odpoveď zmazal
rozculena
17. nov 2025

@anonym_autor už ti to doručili?

autor
17. nov 2025
@rozculena

@anonym_autor už ti to doručili?

@rozculena zajtra a áno je v maili online platba

rozculena
18. nov 2025
@anonym_autor

@rozculena zajtra a áno je v maili online platba

@anonym_autor nechápem online platbu,keď to máš na dobierku.platila by som kuriérovi.