icon

Skúsenosti s doručovaním prostredníctvom Packeta Z-boxu

4. jan 2026

Ahojte, aké máte skúsenosti s Packetou ? Balík bol vložený do Z-boxu pred týždňom a od vtedy sa od tial nepohol. Znamená to, že sa balík stratil alebo je ešte šanca, že mi príde ?

anonym_43167c
4. jan 2026

vies o tom ze boli sviatky?
ja mám balik na ceste uz tyzden sledujem si to a cakam
tak isto je skupiny na fb ohladom packety

autor
4. jan 2026
@anonym_43167c

vies o tom ze boli sviatky?
ja mám balik na ceste uz tyzden sledujem si to a cakam
tak isto je skupiny na fb ohladom packety

@anonym_43167c áno viem, že boli sviatky 😃 ďalší balík, ktorý bol odoslaný v ten istý deň už mám dávno doma a tiež bol odoslaný cez Packetu 😃

anonym_49600a
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_43167c áno viem, že boli sviatky 😃 ďalší balík, ktorý bol odoslaný v ten istý deň už mám dávno doma a tiež bol odoslaný cez Packetu 😃

@anonym_autor a bol poslany z toho isteho boxu?
Uz sa mi stalo, ze balik cakal v boxe 2 dni, treti ho az vyzdvihli na odoslanie.. ja som ho tam vkladala a bol to normalny pracovny tyzden

anonym_1b4fab
4. jan 2026

Packeta je najhoršia prepravná spoločnosť u nás. Stratené balíky, pomiešané zásielky, dlhá doba doručenia, doručujú inde ako je určené, zákaznícky servis 0 bodov.
Ostáva ti len veriť, že sa balík nájde. Skúšaj ich kontaktovať.

autor
4. jan 2026
@anonym_1b4fab

Packeta je najhoršia prepravná spoločnosť u nás. Stratené balíky, pomiešané zásielky, dlhá doba doručenia, doručujú inde ako je určené, zákaznícky servis 0 bodov.
Ostáva ti len veriť, že sa balík nájde. Skúšaj ich kontaktovať.

@anonym_1b4fab počkám ešte pár pracovných dní, snáď sa pohne z boxu. Ak nie tak ich kontaktujem.

autor
4. jan 2026
@anonym_49600a

Uz sa mi stalo, ze balik cakal v boxe 2 dni, treti ho az vyzdvihli na odoslanie.. ja som ho tam vkladala a bol to normalny pracovny tyzden

@anonym_49600a nie bolo to na 2 rôznych miestach

autor
4. jan 2026
@anonym_49600a

@anonym_49600a v piatok som odoslala 3 balíčky cez Z-box, 1 vyzdvihol kuriér a odviezol do depa a 2 balíky ostali v boxe 😃

autor
4. jan 2026

Nerada takto posielam balíky ale prevádzka u nás bola v piatok zatvorená