Skúsenosti s riešením strateného balíka cez Slovenskú poštu
Prosím vás, riešili ste niekto stratený doporučený balík cez Slovenskú poštu? Posielala som cez ePodací hárok balík do Žiliny, hodnota vecí asi 65 eur, sledovanie sa zaseklo na triediacom centre v Bratislave už 11 dní. Na pošte mi povedali, že mám podať reklamáciu, ale netuším, ako dlho to trvá a či vôbec niečo preplatia. Budem rada za skúsenosti
@anonym_autor mne bolo vrátené poštovné priamo na pošte, po podaní ďalšej reklamácie 10 násobok poštovného. Pozor...Náhrada poštovného a náhrada za stratenú zásielku sú dve samostatné veci...
Všetko som riešila ja, kupujúcej som následne vrátila peniaze čo mi zaplatila
Podľa sledovania pošty bol balík s tabletom doručený, ale príjemca ho nedostal.
Pri reklamácii a pátraní sa zistilo že posledná stopa balíka zmizla na výstupnom depe.
Balík bol poistený, pošta si vyžiadala faktúru od tabletu a preplatila celú sumu + poštovné.

@anonym_autor mne sa tak až 2 x stratila zásielka - balíček ,ktorý bol podaný doporučené...raz to boli značkové tepláky a raz povlecenie na vankúše...reklamáciu podala predávajúca a nejakú smiešnu sumu jej preplatili.Raz mi zas z doporučene ho listu vybrali obsach..kúpila som strieborné náušnice - malé kruhy a predávajúca to dala medzi poskladaný papier a do obálky a poslala doporučene.. svokra list prebrala a keď som ju ja večer pozrela tak z boku bola obálka na pár CM otvorená a vybrali obsach...na poštu som vedela ísť až deň potom a to mi už nechceli uznať..že vraj neskoro