icon

Skúsenosti s riešením strateného balíka cez Slovenskú poštu

Dnes o 03:32

Prosím vás, riešili ste niekto stratený doporučený balík cez Slovenskú poštu? Posielala som cez ePodací hárok balík do Žiliny, hodnota vecí asi 65 eur, sledovanie sa zaseklo na triediacom centre v Bratislave už 11 dní. Na pošte mi povedali, že mám podať reklamáciu, ale netuším, ako dlho to trvá a či vôbec niečo preplatia. Budem rada za skúsenosti

adulka07
Dnes o 04:02

@anonym_autor mne sa tak až 2 x stratila zásielka - balíček ,ktorý bol podaný doporučené...raz to boli značkové tepláky a raz povlecenie na vankúše...reklamáciu podala predávajúca a nejakú smiešnu sumu jej preplatili.Raz mi zas z doporučene ho listu vybrali obsach..kúpila som strieborné náušnice - malé kruhy a predávajúca to dala medzi poskladaný papier a do obálky a poslala doporučene.. svokra list prebrala a keď som ju ja večer pozrela tak z boku bola obálka na pár CM otvorená a vybrali obsach...na poštu som vedela ísť až deň potom a to mi už nechceli uznať..že vraj neskoro

katica06
Dnes o 05:30

@anonym_autor mne bolo vrátené poštovné priamo na pošte, po podaní ďalšej reklamácie 10 násobok poštovného. Pozor...Náhrada poštovného a náhrada za stratenú zásielku sú dve samostatné veci...
Všetko som riešila ja, kupujúcej som následne vrátila peniaze čo mi zaplatila

anonym_c75594
Dnes o 08:18

Podľa sledovania pošty bol balík s tabletom doručený, ale príjemca ho nedostal.
Pri reklamácii a pátraní sa zistilo že posledná stopa balíka zmizla na výstupnom depe.
Balík bol poistený, pošta si vyžiadala faktúru od tabletu a preplatila celú sumu + poštovné.