icon

Sú balíčky zo sexshopu diskrétne zabalené?

Dnes o 15:11

Ahojte stala sa mi taka blbina, objednala som si nejakú hračku z Allegra ale presmerovali mi to kvôli plnému boxu na odberné miesto kde robí dcerinho spolužiaka mama. Poznáme sa. Sú tie balíky zabalene normálne? Nie je poznať aký je ich obsah? Ja normálne rozmýšľam ze ho nepreberiem hanbím sa. To ako naschvál toto urobia

jaskolka
Dnes o 15:13

@anonym_autor ja som párkrát preberala také balíky,s mužom si občas objedname niečo na spestrenie,alebo nejakú peknú bielizeň. 🙂
také balíky sú balené úplne nenápadne,proste klasická "hranata"krabica a ako adresa je tiež obvykle uvedená nejaky všeobecny názov. Určite ti nepríde niečo s adresou sex shop a ešte aj v tvare vibrátora ,to sa nestresuj 🙈😂 Ved aj pri objednávaní je tam uvedené,že posielajú tovar diskrétne.

anonymes
Dnes o 15:14

😂😂😂

anonym_e394fa
Dnes o 15:18

normálny balík,či čo čakáš,že cez neho bude ružová mašľa a veľkým písmom napísané SEXSHOP?

anonym_dcaa9b
Dnes o 15:18
@jaskolka

@anonym_autor ja som párkrát preberala také balíky,s mužom si občas objedname niečo na spestrenie,alebo nejakú peknú bielizeň. 🙂
také balíky sú balené úplne nenápadne,proste klasická "hranata"krabica a ako adresa je tiež obvykle uvedená nejaky všeobecny názov. Určite ti nepríde niečo s adresou sex shop a ešte aj v tvare vibrátora ,to sa nestresuj 🙈😂 Ved aj pri objednávaní je tam uvedené,že posielajú tovar diskrétne.

@jaskolka
Neklamte oni si vzdy robia reklamu 😻

moonlight1210
Dnes o 15:21
@anonym_dcaa9b

@jaskolka

@anonym_dcaa9b ak si to vyrobila ty, tak vies. A ak nevies, je to len vtipny obrazok. Nie realita.
Chodi to ako normalne baliky. Nestresuj autorku blbostami. 🙂

timea301196
Dnes o 15:31

Áno normálny balík väčšinou tuším nejaké meno pána Adama tuším… neviem kde objednávať my sme skúšali už viac sexshopov

jaskolka
Dnes o 15:51
@anonym_dcaa9b

@jaskolka

@anonym_dcaa9b nestraš autorku 🙈😃. Jasné že také obrázky sú len ilustračné alebo úplne vymyslené.

anonym_3718de
Dnes o 15:53

Väčšinou je tam meno sro čo nemá so sexshopom nic spoločne 😂
Na sexshope nepredávajú len hračky, ale aj bielizeň, lubrikanty, baby testy a darčeky rôzne na rozlúčky so slobodou. A vo ty vieš možno spoluziackina mama tiež objednáva 😂

enmery
Dnes o 16:19

Balíček je zabalený neutrálne. Vôbec to nemusíš riešiť. Ale dcérinho spolužiaka mama, ked ťa trápi...smutné, že toto rieši dospelá žena.