Aké školské tašky vybrať pre stredoškolákov?
Ahojte, aké školské tašky nosia stredoškoláci ? Mám dvojičky chlapca aj dievča a pôjdu na strednú. Samozrejme budú si vyberať sami ale chcem trošku usmerniť konečný výber
Nejaku značkovú- Nike, Adidas, Converse, Vans .. príde mi že väčšina iba po takých siaha
Tiež ma študentský topgal, kupovala som ho min. rok a to je už 4r. na strednej, vždy mal topgal, odkedy začal chodiť do školy
Moj ma Topgal, ale vobec ho nenosí, nosi miesto neho obycajny sportovy ruksak, lebo si vacsinu knih nechava v skole a nosi len zosity. Tak mozno lepsie pockat s kupou a chvilku vydrzat so starym batohom…potom si decka lepsie vyberu…
Moji majú od prvého ročníka klasické ruksaky, nike, harley, under armour, vans, Ralph Lauren, hilfiger apod. Menia to ako ženy kabelky 🤣🤣.
Pre nich bolo dôležité, aby boli tie ruksaky dosť veľké, nech sa tam vojde aj mikina po ceste zo školy, nech majú predné vrecko na kľúčik a čip a isic kartu, aby neboli skryté zipsy, to sa malému vždy zavadilo a nevedel otvoriť zips, takže musia byť také tie odhalené zipsy a musí to samozrejme dobre vyzerať 😅. Čakám, o chvíľku bude niekto chcieť kožený 🙊.
Topgal apod by moji nenosili ani na prvom stupni 🤷♀️
@martinkah presne, na dakine campus 25 neda dcera dopustit. Vlaci ho so sebou aj na vylety. Skvele je oddelene izolacne vrecko na desiatu aj priecinok na notebook, na okuliare a pod. ma kopec vychytavok a zda sa mi velmi solidny a neznicitelny.
Baagl má školské tašky pre menšie deti aj batohy pre väčších. Naša dcéra má problémy s chrbticou takže sme si dali záležať aby mala ergonomický chrbát na batohu, čo baagl má aj na tých pre starších. A dizajny tam najú tiež aj stredoškolsk prijateľné.

Moja ma Dakine campus, chcela poriadny ruksak, nie taky latkovy Vans a pod.