Do koľkej by malo byť vonku 14-ročné dievča?
Ahojte chcem počuť váš názor na toto celkovo zvykne byt vonku do 19:00 či 20:00 viem s kým je kde je a vzdy mi zdvihne telefón je to veľa? alebo do koľkej by ste jej dovolili byť vy najdlhšie? keďže niekedy príde za mnou že chce byť na silvester do 21:00 tak neviem no
@kristina98z5 Ono, príde vám to možno smiešne, ale o tom predsa hovoria aj školské poriadky škôl, ktoré navštevujú vaše ratolesti. Ak niečo vyparatí, informujú aj školu. Nebudete sa cítiť pri konfrontácii ani trochu trápne?
@kristina98z5 Ono, príde vám to možno smiešne, ale o tom predsa hovoria aj školské poriadky škôl, ktoré navštevujú vaše ratolesti. Ak niečo vyparatí, informujú aj školu. Nebudete sa cítiť pri konfrontácii ani trochu trápne?
@valria Každý rodič nesie zodpovednosť za svoje dieťa a nastavuje pravidlá podľa svojej situácie. Rešpektujem, že to niekto má inak.
Dcéra bude mať 14 rokov, v zime nie som nadšená keď chodí sama po tme, čiže tak oko 17:00 je už doma. V lete samozrejme dlhšie. Chodí na 8 ročné gymnázium má cez týžden veľa učenia, úloh, projektov, k tomu jeden krúžok, čiže cez týždeň nechodieva von, cez víkend len dáke kino, alebo ide k spolužiačke. Niekedy ostatnú po škole so spolužiačkami hodinku- dve a idú do DM atď
@doriiis aj tak by som bola stále anonym, veď sa nepoznáme. Tak načo to bolo dobré ? Radšej sa viac staraj o decko po večeroch
@anonym_113e44
Tak ja neviem – v 15-tich som už chodila na diskotéky. Pamätám si to ako dnes, musela som ukazovať občiansky 😄
Diskotéka sa otvárala okolo 20:00.
V 15-tich som si našla frajera a nekukali sme len na seba :D a v 17-tich som skončila strednú školu a šup do práce.
Naši rodičia nás nejak nekontrolovali, ako mi dnes kontrolujeme svoje deti.
Tiež mám deti a neviem si predstaviť, že by sa mi v 14-tich flákali po večeri vonku 😄
A to budem mať čoskoro 44 rokov už.
@anonym_113e44
Tak ja neviem – v 15-tich som už chodila na diskotéky. Pamätám si to ako dnes, musela som ukazovať občiansky 😄
V 15-tich som si našla frajera a nekukali sme len na seba :D a v 17-tich som skončila strednú školu a šup do práce.
Tiež mám deti a neviem si predstaviť, že by sa mi v 14-tich flákali po večeri vonku 😄
@jutka8529 To ale neznamená, že takto to bolo kóšer, či?
@anonym_113e44
@jutka8529 Teba mozno nekontrolovali,mna nechceli pustit ani s kamoskami do tabora,lebo by ma tam niekto znasilnil🤦♀️ Diskoteky tak v 17-18. Ja by som svojho 15r.tiez nepustila do tej stoky medzi zhulencov a ozranov.

@kristina98z5 ak si názoru, ze kazdy nech si ribi ako chce, tak potom k tomu nezakladaj diskusiu 🙂
@jednorozec007 😂😂