Hladam spolubyvajucich na studentsky byt
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či by sa nenašiel niekto z Košíc - dievča - ktoré by malo zaújem so mnou od septembra zdieľať študentský byt, kedže necítim sa dobre pri myšlienke na internát, ale nemám nikoho v mojom okolí koho poznám a mal by záujem so mnou zdieľať študentský byt. Preferovane to môže byť aj viac ako jeden človek, najlepšie dvaja. Mám 14 rokov, budem mat 15 ked nastupim do skoly. Samozrejme sa predom chcem s danou osobou spoznať a dohodnúť sa, kedže s niekým koho vôbec nepoznám nepociťujem komfort zdieľať byt a som si vedomá, že daný človek to má tak isto. Ak má niekto záujem, alebo niekoho pozná odpíšte mi na túto správu aby sme sa mohli potom súkromne dohodnúť.
Prepac, dceru mam pomaly 14rocnu a tiez zvazujeme internat alebo dochadzanie na strednú skolu. Na takuto ponuku by som urcite nereagovala, a ak by o nu prejavila zaujem moja dcera, odpoved by bola jednoznačne NIE. Rodicia ti to dovolia?
@anonym_autor choď na intrák, tam býva sranda a v prípade, že sa niečo stane, lebo stať sa môže, je tam dospelá osoba.

Uz zase? Vsak ti to tu vysvetlili. Ci treba zalozit este 5 tem?