Je potrebné lekárske potvrdenie pre prihlášku na zdravotnú školu?
Ak dáva dieťa prihlášku na zdravotnú treba poslať aj lekárske potvrdenie??
@anonym_autor treba
Ano
Ano
@anonym_3b9c83 ďakujem ❤️ takže musíme ísť za doktorom... platí sa za to ?
@doriiis
Áno treba potvrdenie od lekára a je to na lekárovi ale zväčša sa platí,kamoška platila 10 eur
Áno treba potvrdenie od lekára a je to na lekárovi ale zväčša sa platí,kamoška platila 10 eur
@zuzika87 ďakujem ❤️ oni tam majú svoj papier alebo mám stiahnuť z Pc dajaky vzor a oni vypíšu?
na kazdu prihlasku treba potvrdenie
@zuzika87 ďakujem ❤️ oni tam majú svoj papier alebo mám stiahnuť z Pc dajaky vzor a oni vypíšu?
@pink_lady nie na každú
@anonym_autor na zdravotnú treba, tlačivo je tu
https://www.minedu.sk/zoznam-ucebnych-odborov-a...
To tlačivo bude dostupné na stránke, kde sa po novom budú posielať prihlášky na SS
@anonym_autor u nas nebolo treba prihlášku ale neodporúčam zdravotnú školu, mám s ňou nie moc dobré skúsenosti.
@pink_lady nie na každú
@anonym_autor na zdravotnú treba, tlačivo je tu
https://www.minedu.sk/zoznam-ucebnych-odborov-a...
@doriiis
@patka06 oficialne na niektore nie, ale v skutocnosti to vyzaduje takmer, ak nie kazda skola (riesili sme minuly rok - aj tam kde pisali ze nevyzaduju tak nakoniec si dali - a v niektorych este extra specialne) A nie nesuviselo to s dg syna, riesila som to aj s inymi rodičmi...k prijmackam si tu podmienku nakoniec zaslali
@anonym_autor u nas nebolo treba prihlášku ale neodporúčam zdravotnú školu, mám s ňou nie moc dobré skúsenosti.
@anonym_729638 s ktorou zdravotnou?
So SZŠ v Skalici
@doriiis
@patka06 oficialne na niektore nie, ale v skutocnosti to vyzaduje takmer, ak nie kazda skola (riesili sme minuly rok - aj tam kde pisali ze nevyzaduju tak nakoniec si dali - a v niektorych este extra specialne) A nie nesuviselo to s dg syna, riesila som to aj s inymi rodičmi...k prijmackam si tu podmienku nakoniec zaslali
@pink_lady My sme minulý rok boli na skúšky na gymnázia a nechceli ani na jednom.
áno mali sme, ale neplatili sme.
to isté na medicínu pre ďalšie dieťa - potrebovali sme, ale neplatili.
So SZŠ v Skalici
@anonym_729638 aký odbor? Čo sa Vám tam nepáčilo ak sa môžem spýtať?

@anonym_autor ahoj, prosim, dakujem.