Mám skúsiť znovu prijímacie skúšky na gymnázium?
Dobrý deň! Rada by som vedela váš objektívny názor. V 9.ročniku som robila prijmačky na gymnáziá. Bilingválne a klasické. Na oboch som pohorela z matiky,ostatné testy boli v pohode. A tak som išla na inu sš. Ma podľa vás cenu to skúsiť znova tento rok?
@anonym_autor ako sa vyssie pise, ako student strednej skoly nemozes ist znova na prijimacky, jedina cesta je prestup, ak ta niekde zoberu + rozdielove skusky. A v tej matike si sa uz zlepsila?
Dievcata cisto zo zvedavosti, ake rozdielove skusky, ak by chcela ist znovu od 1 rocnika?
Prestup ano, ale nerobi nejake skusky, nieco ako prijimacky?
Dievcata cisto zo zvedavosti, ake rozdielove skusky, ak by chcela ist znovu od 1 rocnika?
Prestup ano, ale nerobi nejake skusky, nieco ako prijimacky?
@gabika99 toto vsetko je vyhradne v kompetencii riaditela skoly. Skusky moze, ale nemusi robit.
ak vsak niekto pohori v tak zakladnej veci ako je rozsah uciva matematiky zakladnej skoly, mal by svoje miznosti studia na gymnaziu zvazit

Ak už si študentka na inej SŠ, nepôjdeš na klasické príjmačky, ale musíš požiadať o prestup a počítať s rozdielovými skúškami. Navyše to musí povoliť/odsúhlasiť riaditeľ/-ka novej školy.