Máte skúsenosti s pobytom teenagerov v kúpeľoch Lučivná?
Syn 15 ročný tam ide na liečenie, nástup má budúci týždeň.
Mal tam niekto dieťa v takom veku. Nenudil sa? Procedúry boli OK? Je tam aj vstupná prehliadka? Čakajú nás 3 hodiny cesty v tomto teple😁 Máte skúsenosti s pobytom takých pubertakov,
Bola som.tam v jeho veku v roku 2004 asi😁 Bývali sme v Limbe, chalani v Smreku stretavali sme sa na ihrisku😁 Program.tam.bol aj pre veľkých a malých. Našla som si tam pozitívny vzťah k turistike boli sme s tým športovým na Kriváni , na Teryho chate. Mám len pozitívne spomienky, akurát čo mi vadili niektoré procedúry cvičenie v bazéne😁
Dúfam, že mládežnik nebude nudiť😁
@anonym_autor este aj my sme tam boli za mladi, za mna super kamosov si najde, vzdy sme tam nechceli ist a nakoniec sme nechceli ist odtiaľ domov 😂
@anonym_autor nerobila tam taká ryšavá Margaréta? Primárova dcéra. Ja som bol nejako v 90-ych rokoch, vtedy ona bola športová a robila tie výlety presne na tie miesta ktoré spomínaš. Jediné sklamanie bolo, že ma šikanovali decká a jeden sa k nim pridal z našich vlastných. Lebo hneď prvý deň sme sa tam stretli 4-ia maďarsky hovoriaci ale z rôznycb miest slovenska, a obvykle menšiny držia spolu. 3-ja sme aj boli partia, a jeden sa pridal k partii grázlov ktorí šikonovali. V tej dobe ešte nebola taká osveta ohľadne toho. Dúfam že dnes tam už šikanovanie vedia riešiť. Ja som to síce oznámil vedeniu, aj z toho bol prípad že sme všetci boli zavolaní do kancelárie, ale tí grázli sa mi ešte aj pred dverami kanclu vyhrážali že ak ich poviem tak budú ešte viac. Takže som musel zmeniť výpoveď pod nátlakom a zo strachu. Takže pre mňa to bol pobyt utrpenia.
@anonym_autor nebyť tej šikany tak by sa mi tam celkom páčilo. Tie výlety som mal velmi rád.
@anonym_autor dcery boli naposledy v podobnom veku cca 5 rokov dozadu a chodili dlhe roky kazde leto,vzdy spokojnost
@zuzinabila Ďakujem, užije si to tam
V tom smreku ano to si dobre pamätáš boli proste dve velké budivy jedna ženská a druhá mužská. No a tak bolo viac poschodí čo boli oddelené že tí čo boli na prvom nemali prístup k tým čo boli na druhom a naopak. Bola reč že sa dám preložiť, ale blbé bolo to že z tej partie boli chalani na všetkých poschodiach. Takže ešte aj to mi povedali že darmo sa dám preložiť, neutečiem im lebo aj tam je niekto z partie. Takže oni dobre vedeli čo robia. Zastrašovali že obete šikany nemali žiadnu nádej.
@anonym_autor nebyť tej šikany tak by sa mi tam celkom páčilo. Tie výlety som mal velmi rád.
@nepodarok vtedy to robil taký 2 metrový😁 v roku 2004
@nepodarok vtedy to robil taký 2 metrový😁 v roku 2004
@anonym_autor teraz už je 2026 takže už tam starý personál ani nebude. Spomienky ostávajú živé, ale roky ubehli. Veď keď vtedy mali dajme tomu 35-40 rokov, tak už sú možno aj na dôchodku. Ten primár bol velmi dobrý človek.
@anonym_autor teraz už je 2026 takže už tam starý personál ani nebude. Spomienky ostávajú živé, ale roky ubehli. Veď keď vtedy mali dajme tomu 35-40 rokov, tak už sú možno aj na dôchodku. Ten primár bol velmi dobrý človek.
@nepodarok ja si pamätám len ženy lekárky, mladé sestričky tam boli aj zdravotný bratia.
Ako som tam bola o 3 roky neskôr to už nefungovalo, bolo to pár rokov zatvorené, menil sa tam majitel, potom sa to rekonštruovalo.
Izby sme mali.ešte retro štyl ala socializmus. Vodoliečba a ešte nejaké procedúry boli v pivnici na Limbe,
@nepodarok ja si pamätám len ženy lekárky, mladé sestričky tam boli aj zdravotný bratia.
Ako som tam bola o 3 roky neskôr to už nefungovalo, bolo to pár rokov zatvorené, menil sa tam majitel, potom sa to rekonštruovalo.
Izby sme mali.ešte retro štyl ala socializmus. Vodoliečba a ešte nejaké procedúry boli v pivnici na Limbe,
@anonym_autor áno to aj v 90-ych bolo tam. Limbe dole, škótske streky, a ešte také že na dýchanie (niečo ako parná sauna len bez tepla) púšťali tam nejaké liečivé výpary či čo. Za našich čias to bolo asi štátne. Teraz už privatizujú, tunelujú, bankrotujú tie veci. Čo robia sa tie podvody ako za Mečiara že napíšu na biele kone a kadečo. Proste do kúpelníctva sa neunvestuje. V kapitalizme len súkromníci ťahajú to čo je výnosné, štát na to nemá. Tak veľa takých kúpeľných areálov len starne. Je to v konurze, nič sa s tým nerobí a tak zaniknú. Polorozpadnuté staré budovy pre urebex dobrodruhov.

@anonym_autor dcery boli naposledy v podobnom veku cca 5 rokov dozadu a chodili dlhe roky kazde leto,vzdy spokojnost