icon

Najlepšie zdroje na učenie ľudskej kostry pre deti

28. jan 2025

Ahojte, dcéra 12r sa akurát učí na biológiu - kostra a svaly človeka. Veľmi ju to zaujalo a prišla za mnou, že sa chce naučiť určiť všetky kosti v tele. Neviem, čo jej to napadlo 😁 každopádne, učebnica biológie 7.ročník nie je ani zďaleka postačujúca. Čo odporúčate na laické učenie? Nejaká appka s 3D zobrazením? Pripadne mate osvedčené? Vďaka ❤️

saxana000
•
28. jan 2025

Knihkupectvo pozriet kvalitny atlas ludskeho tela..

Dostupne clanky na internete do vyhladavaca ludska kostra... nazvy kosti... chce sa ucit nech si hlada.. preco hned 3D?

rebi789
•
28. jan 2025

Ja som sa učila podrobnú anatómiu cez stránku kenhub, ale to bolo zo skúšky na VŠ z anatómie. Je to tam veľmi dobre spracované, ale popripade skúsiť atlasy človeka v knihkupectve. Na app store je jedna aplikacia Human Anatomy Atlas 2025 ale platí sa za ňu a tá je tiež fajn.

martinmmartin
•
28. jan 2025

Odkial ste? Ak ma vazny zaujem tak kludne moze ist na prednasku na fakultu (Ba,Martin,Ke) . Prednasky su verejne

autor
•
28. jan 2025

@saxana000 myslela som to tak, či je nejaká aplikácia kde by bola 3D kostra, vôbec v tomto nemám prehľad. Ak by ju to veľmi chytilo, tak aj skutočná kostra pripadne v úvahu.

vanilkovazmrzka
•
28. jan 2025

Buduca doktorka 👩🏼‍⚕️

lindusss2016
•
28. jan 2025

Na youtube je kopec videí a skus tam pozriet aj vtipne ale naucne videa Bastrng (Michal Kubovcik)

lenka10717
•
28. jan 2025

my na medicine radi pouzivame Anatomyka, tam su aj organove sustavy, svaly,... len je platena, ale myslim, ze cisto kosti su zadarmo 🙂 a paci sa mi, ze dcerkino nadsenie podporujete 🙂

olivierko229
•
28. jan 2025

Ja prave zvazujem kupit nasim malu 85cm kostru. Len sa mi nepaci prevedenie, tie spoje mi pridu povacsine spravene, aby bolo. A ked uz su kvalitnejsie, tak na klasickych velkych 180cm kostrach. Ale nasi maju 5 a 7 r. , taka mi pride kus zbytocna..

loliki
•
28. jan 2025

Ak sa len teraz učia kostru a svaly, tak sú pozadu. Je polrok a naši už prebrali tráviacu sústavu. Kosti si môže vygoogliť, nájde množstvo informácií na nete, youtube.

autor
•
29. jan 2025

Ďakujem za všetky tipy, popozeráme 🙂 tiež som rada, že to dcéru zaujalo, človek nikdy nevie, kedy sa aj takáto vedomosť môže zísť ❤️