icon

Opitý 13-ročný chlapec demoloval nemocničnú izbu

anonym_c398fc
15. sep 2026

Nie je prvý ani posledný. Problémové deti boli, sú a budu

autor
15. sep 2026

Nebol to Róm! Chlapec z normälnej rodiny.

anonym_a568b1
15. sep 2026

@anonym_c398fc kolegyna ma dceru ktora sa prvykrat ozrala 52% domacou v 11tich, v 12tich ju brala policia zo sidliska na Kramare, kym tam dosli ogrcala im auto.
Normalna rodina 2 uplne v pohode deti, len to tretie je uplne uletene, uteky, kradeze, blicovanie, sebaposkodzovanie, klamstva, sluby. Dnes ma 13, nic sa nezlepsilo. Riesia so socialkou, psychologom, psychiatrom. Je vychcana, emocne na nule, nema ziadne city, tymto spravanim si navodzuje aspon nejake citove prezivanie.

anonym_c398fc
15. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Čo to má s tým, že nebol róm?

martinka13
15. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to že nie je róm neznamená, že nemôže byť problémový. Platí to aj naopak. Ono farba pleti, národnosť, vierovyznanie, sexuálna orientacia, atď, nie je jediný faktor toho, aký človek je..

anonym_805a89
15. sep 2026

A potom z takych deti vyrastu psychopati.

anonym_a568b1
15. sep 2026
@anonym_805a89

A potom z takych deti vyrastu psychopati.

@anonym_805a89 casto z toho deti vyrastu, lebo su to v tom veku hlupe teliatka ktore skusaju. Vela ich potom sklzne do roznych zavislisti lebo to najblizsie okolie systemovo neriesi. A medzi nimi je zopar deti ktore maju diagnozu a s tou diagnozou rastu a stanu sa dospelymi s diagnozou. Dolezite je na to prist vcas a zacat liecbu.

anonym_ffbf20
15. sep 2026
@anonym_a568b1

@anonym_805a89 casto z toho deti vyrastu, lebo su to v tom veku hlupe teliatka ktore skusaju. Vela ich potom sklzne do roznych zavislisti lebo to najblizsie okolie systemovo neriesi. A medzi nimi je zopar deti ktore maju diagnozu a s tou diagnozou rastu a stanu sa dospelymi s diagnozou. Dolezite je na to prist vcas a zacat liecbu.

@anonym_a568b1 tiez si myslim, ze tam bude aj diagnoza, nie len opitost. Dnes velakrat ani rodicia nevedia, ze maju doma Aspergera, alebo iny problem.

anonym_5821f2
15. sep 2026

dnes sa robí aspoň diagnostika, kedysi sa nerobila. Len Boh vie koľko pacientov s diagn. by našiel odborník medzi ľuďmi vo veku 45+.

anonym_2d24cf
15. sep 2026

V novinách sa vyjadrovala aj jeho mama. Pôsobila veľmi inteligentne, zrejme si s nim nevedia dať rady a budú tam aj diagnózy. Vôbec ho neospravedlňovala, práve naopak

anonym_5821f2
15. sep 2026
@anonym_a568b1

@anonym_c398fc kolegyna ma dceru ktora sa prvykrat ozrala 52% domacou v 11tich, v 12tich ju brala policia zo sidliska na Kramare, kym tam dosli ogrcala im auto.
Normalna rodina 2 uplne v pohode deti, len to tretie je uplne uletene, uteky, kradeze, blicovanie, sebaposkodzovanie, klamstva, sluby. Dnes ma 13, nic sa nezlepsilo. Riesia so socialkou, psychologom, psychiatrom. Je vychcana, emocne na nule, nema ziadne city, tymto spravanim si navodzuje aspon nejake citove prezivanie.

@anonym_a568b1 možno vyrastie a možno nie.
U nás si zobrala jedna rodina z detského domova chlapca. Problémový od začiatku. darmo sa rodičia snažili. Oženil sa, mal rodinu - aj tak neustále klamal, práci sa vyhýbal, dlhy robil, žena sa radšej s ním rozviedla. Alkohol , drogy - tiež mu neboli cudzie.

anonym_ac486a
15. sep 2026

Nemusí to byť diagnóza, chlapec môže v tomto veku prechádzať hormonálnymi zmenami, ťažkou pubertou čo má obrovský vplyv na psychiku a správanie.

biba_18
15. sep 2026

a vôbec to nemusí byť problémové dieťa a možno sa mu to stalo prvý raz a možno aj naposledy. našich známych dcéra síce nedemolovala nemocničnú izbu, ale veru zlú skúsenosť s alkoholom mala - proste tie decká sa sundajú aj z jedného pohárika! stačilo že bol v zlom čase na zlom mieste - a ako vraví mama, chce zapôsobiť na ostatných, tak frajeroval a bolo…

anonym_2166b3
15. sep 2026

Nechapem na co vznikla tato tema vobec. Stat sa to moze v ktorejkolvek rodine. S poruchami autistickeho spektra to nema nic, ani s vychovou alebo socialnym postaveni rodiny.
Stava sa kadeco.
Chvalabohu, ze nezomrel. Snad sa pouci.

anonym_80b047
15. sep 2026

a? tiez s ami raz podarilo zrubat -dodnes sa hanbim jak pes... pila som prvy x .. chcela som "zapadnut" a nevidalo... dodnes si z tej noci nic nepamatam .. ale podla slov som vystrajala riadne.. zobudila som sa u znamej doma .. bali sa ma zaniest ku mne .. nastastie som mala ludi okolo,co mi nedovolili urobit daco take aby ma vzali policajti a mala som viac stastia ako rozumu... niesom psychopat,ani nevrazdim ludi... nidy sa to nezopakovalo a vediem slusny zivot ... keby som vtedy daco vyviedla a boli socialne siete ani nechcem vediet co by ste o mne a mojej buducnosti popisali... mozno bude problemovy a mozno ma len smolu a mozno nema rodinu,co by dohliadla. ktoho vie .. ale zakladat temu? to vazne ? snad budete mat skvele nekonfliktne deturence kt sa alkoholu a drog nikdy nedotknu .. ale kto vam to zaruci? vasa vychova? aj ta obcas zlyha