Pristihla som syna bozkávať sa s chlapcom. Ako reagovať?
Ahojte, včera večer išiel môj syn venčiť psa na neďaleké pole , po pol hodine som sa rozhodla že mu pôjdem naproti že sa aspoň kúsok prejdem a na poli medzi kukuricou na lavičke som ho videla ako sedí s nejakým chalanom o trochu vyšším od neho a normálne sa tam vykusovali že niečo také som ešte nevidela. Otočila som sa a išla som naspäť .
Myslím že si ma nevšimol , domov prišiel asi s takým výrazom ako vždy.
Toto som o svojom synovi vôbec nevedela a absolútne neviem ako mám reagovať. Má iba 17 .
Troll neverim, ze kvoli tomuto si niekto zalozi ucet na MK.
@anonym_e96093 ja neviem tak a kde inde sa mam opytat?
@livia3498 nejde mi do hlavy tiež, že na poli v kukurici je lavička. A pojem vykusovať sa používajú dnešní teenageri, nie matka 17r syna.
@anonym_e96093 ja neviem tak a kde inde sa mam opytat?
@livia3498 precitaj si to po sebe este raz, tomu nikto aspon s priemernym IQ nebude verit. Velmi sa nudis cez tieto horucavy vsak? Chod sa radsej schladit.
@anonym_ccad49 medzi kukuricou tam je napísane
@livia3498 Vykusovať? Takto sa asi nevyjadruje dospelá žena. A tá lavička je v kukurici na čo? Keby sa klásky unavili? Neverím, slabota.
No tak je na chlapov ale stále to je aj bude tvoje dieťa.Urcite si šokovaná ale porozprávaj sa snim o tom osamote.Mozno ho to aj trápi že sa ti to bojí povedať
prosím ťa kde je tá lavička pri tom poli. Nech si tam idem sadnúť aj ja.
Nijako nereaguj, co chces riesit? Je to jeho vec. Ma 17, zacina prve vztahy. Ci to bude s chlapcom, dievcatom alebo oboma pohlaviami sa ukaze. Jedine, co mozes, je akceptovat ho, je to tvoje dieta.
mas teraz jednu jedinu moznost ako si zachovat s nim vztah. Vzdy ked pride v telke tema na to tak musis sama od seba vyslat nenapadne signal ze si s tym ok a nevies preco ludia okolo toho vobec jancia ze je to normalna vec- potom sa ti otvori
Ak to neurobis bude sa pomalicky odcudzovat stale viac a viac az do stratena.
Je to tvoja volba ci ten vztah chces zachovat
Ak je to pravda tak čo no.. je to stále tvoj syn. Má UŽ 17 ,skúša, možno sa hľadá.
@livia3498 lavička v kukurici to ma podržte, niekomu udreli horúčavy na mozog
vcera/dnes zalozeny nick. dufam, ze ste aspon s manzelom proti lgbt. inak neviem, aky ma tento prispevok vyznam...
@livia3498 Téma s kúpaliskom nestačí?
@anonym_7f8a13 trefa do cierneho.
V teme kupalisko sa clovek aspon poradne zabavi, sko si tam zeny vymyslaju rozne scenare a hypotezy
Však nám tlačia do hláv, že vzťah napr. muž a muž je úplne v poriadku. Aj tu matky často x obhajujú, že sa nad to treba povzniesť, je to predsa Tvoj syn. Takto to bude vyzerať čochvíľa, pretože mladi sú pomýlení mnoho x od svojich rodičov a myslia si, že to tak ma byť. No nemá, treba hľadať príčinu.
Však nám tlačia do hláv, že vzťah napr. muž a muž je úplne v poriadku. Aj tu matky často x obhajujú, že sa nad to treba povzniesť, je to predsa Tvoj syn. Takto to bude vyzerať čochvíľa, pretože mladi sú pomýlení mnoho x od svojich rodičov a myslia si, že to tak ma byť. No nemá, treba hľadať príčinu.
@zuzana2910 a ako mam najst pricinu? Nie je to nahodou vrodene?
@zuzana2910 dogrcala by som sa, keby mam bozkavat babu. ako si mozes mysliet, ze niekomu sa zacne pacit rovnake pohlavie len preto, ze sa viac hovori o tom ze je to normalne?
Kvoli tomuto sa ti chcelo zakladat ucet na MK???😂😂😂
Musis sa viac snazit. Trololo.
No a čo s tým chceš robiť? Keby sa bozkával s dievčaťom a nič o nej nevieš bolo by to lepšie?
Kvoli tomuto sa ti chcelo zakladat ucet na MK???😂😂😂
Musis sa viac snazit. Trololo.
@anonym_c778c5 vies co, hej chcelo, chcem realne nazory nie prehlad od ai na googli
@zuzana2910 urcite vsetci hromadne menime sexualne preferencie, lebo nam to tlacia do hlavy.😂😂😂😂 Jasneeeee.
Ak je to realne tak co..
Ja chcem aby bol moj syn stastny. Nech sa rozhodne v buducnosti akokolvek

Troll neverim, ze kvoli tomuto si niekto zalozi ucet na MK.