icon

Pristihla som syna bozkávať sa s chlapcom. Ako reagovať?

livia3498
Dnes o 11:15

Ahojte, včera večer išiel môj syn venčiť psa na neďaleké pole , po pol hodine som sa rozhodla že mu pôjdem naproti že sa aspoň kúsok prejdem a na poli medzi kukuricou na lavičke som ho videla ako sedí s nejakým chalanom o trochu vyšším od neho a normálne sa tam vykusovali že niečo také som ešte nevidela. Otočila som sa a išla som naspäť .
Myslím že si ma nevšimol , domov prišiel asi s takým výrazom ako vždy.
Toto som o svojom synovi vôbec nevedela a absolútne neviem ako mám reagovať. Má iba 17 .

Strana
z2
anonym_e96093
Dnes o 11:20

Troll neverim, ze kvoli tomuto si niekto zalozi ucet na MK.

livia3498
autor
Dnes o 11:21
@anonym_e96093

Troll neverim, ze kvoli tomuto si niekto zalozi ucet na MK.

@anonym_e96093 ja neviem tak a kde inde sa mam opytat?

anonym_ccad49

@livia3498 na poli v kukurici lavička??

sticker
doriiis

Tak už vieš. A teraz čo?

anonym_dc6094
Dnes o 11:22

@livia3498 nejde mi do hlavy tiež, že na poli v kukurici je lavička. A pojem vykusovať sa používajú dnešní teenageri, nie matka 17r syna.

livia3498
autor
Dnes o 11:23
@anonym_ccad49

@livia3498 na poli v kukurici lavička??

@anonym_ccad49 medzi kukuricou tam je napísane

anonym_e96093
Dnes o 11:24
@livia3498

@anonym_e96093 ja neviem tak a kde inde sa mam opytat?

@livia3498 precitaj si to po sebe este raz, tomu nikto aspon s priemernym IQ nebude verit. Velmi sa nudis cez tieto horucavy vsak? Chod sa radsej schladit.

seaty548
Dnes o 11:24

A kde je skrytý ten problém?

anonym_914005
Dnes o 11:27

@livia3498 no tak mas doma gaya a co teraz

anonym_a192f2
Dnes o 11:40
@livia3498

@anonym_ccad49 medzi kukuricou tam je napísane

@livia3498 Vykusovať? Takto sa asi nevyjadruje dospelá žena. A tá lavička je v kukurici na čo? Keby sa klásky unavili? Neverím, slabota.

anonym_52e319
Dnes o 11:42

No tak je na chlapov ale stále to je aj bude tvoje dieťa.Urcite si šokovaná ale porozprávaj sa snim o tom osamote.Mozno ho to aj trápi že sa ti to bojí povedať

anonym_af6def
Dnes o 11:46

prosím ťa kde je tá lavička pri tom poli. Nech si tam idem sadnúť aj ja.

anonym_a192f2
Dnes o 11:51
emjee
Dnes o 12:01

Nijako nereaguj, co chces riesit? Je to jeho vec. Ma 17, zacina prve vztahy. Ci to bude s chlapcom, dievcatom alebo oboma pohlaviami sa ukaze. Jedine, co mozes, je akceptovat ho, je to tvoje dieta.

anonym_7f8a13
Dnes o 12:12

@livia3498 Téma s kúpaliskom nestačí?

martinmmartin
Dnes o 12:12

mas teraz jednu jedinu moznost ako si zachovat s nim vztah. Vzdy ked pride v telke tema na to tak musis sama od seba vyslat nenapadne signal ze si s tym ok a nevies preco ludia okolo toho vobec jancia ze je to normalna vec- potom sa ti otvori
Ak to neurobis bude sa pomalicky odcudzovat stale viac a viac az do stratena.
Je to tvoja volba ci ten vztah chces zachovat

livia3498
autor
Dnes o 12:13
@anonym_7f8a13

@anonym_7f8a13 aka tema s kupaliskom?

livia3498
autor
Dnes o 12:14
@anonym_a192f2

@livia3498 Vykusovať? Takto sa asi nevyjadruje dospelá žena. A tá lavička je v kukurici na čo? Keby sa klásky unavili? Neverím, slabota.

@anonym_af6def
@anonym_a192f2 je tam aj cyklocesta ale tak neviem no automaticky som asi troll ako vidim

maca1984
Dnes o 12:21

Ak je to pravda tak čo no.. je to stále tvoj syn. Má UŽ 17 ,skúša, možno sa hľadá.

anonym_9ebdc2
Dnes o 12:25

@livia3498 lavička v kukurici to ma podržte, niekomu udreli horúčavy na mozog

anonym_ff68f9
Dnes o 12:33

vcera/dnes zalozeny nick. dufam, ze ste aspon s manzelom proti lgbt. inak neviem, aky ma tento prispevok vyznam...

anonym_914005
Dnes o 12:35
@anonym_7f8a13

@anonym_7f8a13 trefa do cierneho.
V teme kupalisko sa clovek aspon poradne zabavi, sko si tam zeny vymyslaju rozne scenare a hypotezy

zuzana2910
Dnes o 12:36

Však nám tlačia do hláv, že vzťah napr. muž a muž je úplne v poriadku. Aj tu matky často x obhajujú, že sa nad to treba povzniesť, je to predsa Tvoj syn. Takto to bude vyzerať čochvíľa, pretože mladi sú pomýlení mnoho x od svojich rodičov a myslia si, že to tak ma byť. No nemá, treba hľadať príčinu.

livia3498
autor
Dnes o 12:40
@zuzana2910

Však nám tlačia do hláv, že vzťah napr. muž a muž je úplne v poriadku. Aj tu matky často x obhajujú, že sa nad to treba povzniesť, je to predsa Tvoj syn. Takto to bude vyzerať čochvíľa, pretože mladi sú pomýlení mnoho x od svojich rodičov a myslia si, že to tak ma byť. No nemá, treba hľadať príčinu.

@zuzana2910 a ako mam najst pricinu? Nie je to nahodou vrodene?

anonym_ff68f9
Dnes o 12:41
@zuzana2910

@zuzana2910 dogrcala by som sa, keby mam bozkavat babu. ako si mozes mysliet, ze niekomu sa zacne pacit rovnake pohlavie len preto, ze sa viac hovori o tom ze je to normalne?

anonym_c778c5
Dnes o 12:42

Kvoli tomuto sa ti chcelo zakladat ucet na MK???😂😂😂
Musis sa viac snazit. Trololo.

januska12323
Dnes o 12:42

No a čo s tým chceš robiť? Keby sa bozkával s dievčaťom a nič o nej nevieš bolo by to lepšie?

livia3498
autor
Dnes o 12:43
@anonym_c778c5

Kvoli tomuto sa ti chcelo zakladat ucet na MK???😂😂😂
Musis sa viac snazit. Trololo.

@anonym_c778c5 vies co, hej chcelo, chcem realne nazory nie prehlad od ai na googli

anonym_c778c5
@zuzana2910

@zuzana2910 urcite vsetci hromadne menime sexualne preferencie, lebo nam to tlacia do hlavy.😂😂😂😂 Jasneeeee.

ivik4

Ak je to realne tak co..
Ja chcem aby bol moj syn stastny. Nech sa rozhodne v buducnosti akokolvek

Strana
z2