icon

Pustia dcéru do kina bez sprievodu rodiča?

Včera o 20:37

Baby, dcéra chce ísť v sobotu do kina na film, ktorý je od 15. Ona má 15 za dva týždne, na film chce ísť s kamarátkou, ktorá už 15 má. Bežne takto spolu chodia do kina, ale väčšinou len do takého malého u nás v meste. Tentokrát chcú ísť normálne do Cinemaxu, kde to pokiaľ viem kontrolujú prísnejšie. Tak úplne neviem čo teraz. Akože tu kamarátku pustia a dcéru,nie? Ak by som išla s ňou ako zákonný zástupca? Fakt, neviem, v kine som už dlho nebola.

doriiis
Včera o 20:38

Ak nejde vyslovene o horor tak ju pustia

lenka.25
Včera o 20:38

15 je len odporúčaný vek . Tam dcéru pustia . Jedine constrikngne kontrolujú je film od 18 , tam by ju nepustili ani s tebou

enmery
Včera o 20:39

Pustia ju, ja som bola v kine na film.12+a synovec mal 9 a nikto nekontroloval nič. Vyslovene kontrolujú len horory alebo erotiku. Realita.

anonym_e7f837
Včera o 20:47

Väčšinou kontrolujú len filmy od 18+

tanyan
Včera o 22:09

Pri filmoch 18+ je to rovnaké porušenie zákona ako predaj alkoholu alebo cigariet a prevádzkovateľ má príslušné postihy. Ostatných kategórií sa to netýka.

anonym_8bf877
Dnes o 06:28

@anonym_autor pustia, syna (vtedy asi 12) raz pustili s kamarátom na horor dokonca, síce bol s kamarátom a jeho mamou, ta netušila o čom film je, ale chlapci si vybrali, tak išli. Ale ani to nedopozerali 😂🫣