icon

Tlak na dcéru, aby schudla

17. feb 2026

Dcéra chcela byť odmalička modelka. Ja som ju nikdy od jej snov neodhovárala, ale z tohto modelingu som nebola ani nadšená. Asi všetci dobre vieme, že to nie je len tak a, že modelky bývajú vystavované extrémnemu tlaku... Má 18, začala s kamarátkou fotografkou fotiť také profesionálnejšie fotky na instragram... Aby si ju vraj všimla nejaká agentúra. Aj ich niekam posielala... My sa doma veľmi rozprávame, za čo som rada. Ale hovorila mi, že sa jej ozvala nejaká jej známa, ktorá pred rokmi robila modeling. Dávala jej nejaké rady a odporučila jej aj trochu schudnúť. Že agentúry apelujú na to, aby dievčatá spĺňali nejaké kritériá ohľadom mierok. Dcéra má 54kg, 173cm... Už teraz je chudá, tak aké chudnutie preboha? Vraj sa má dostať na 49-50kg. Zhrozila som sa, keď mi to povedala. Pamätám si, že takú postavu mala Kate Moss koncom 90-tych rokov, keď som bola v dcérinom veku a strašne sme všetky chceli byť rovnako štíhle... Spätne mi to,ale príde strašne nezdravé... Dcéra mala navyše pred pár rokmi problémy s jedlom a pochopiteľne sa o ňu bojím. Nechcem vedieť, čo sa stane ak s tým modelingom ozaj začne... Bola som blízko k tomu, aby som jej to zákazala, ale predsalen má 18...

Strana
z2
kp7333
17. feb 2026
@anonym_362c1c

@kp7333 počuvam o tom Epsteinovi kopu podcastov a dokonca nejaký chlapík zo Slovenska, či Čiech navrhoval tomu Epsteinovi, že môže odkúpiť modelingové agentúry, čo pôsobia v SR a ČR ak mu dá na to peniaze a odtiaľ mu bude dodávať " tovar". A.nejaka baba z Košíc dokonca robila pre neho štetku a aj mu zháňala dievčatá zo Slovenska, dokonca lietala tým lietadlom " Lolita expres " aj na SR, bola aj pilotka, Dokonca svetoznáma Česka modelka Petra Nemcova mu kopec správ a e-mailov písala, zháňala pre neho nehnuteľnosti v Prahe. Lajčák bol s ním kamoš. 🤢

@anonym_362c1c tych dievcat zo Slovenska tam bolo viac. A bohuzial aj takych "Epsteinov" sa pri modelkach mota viac, casto robia luxusne spolocnicky milionarom na jachtach. Ja osobne by som svoju dceru od modelingu odhovarala.

anonym_106be2
17. feb 2026

Čistá blbosť, na modelku je mladá krpata a tlsta. Teraz sa vracia do módy trend heroic chics a tvoja dcéra nech ide radšej na miss. Na začínajúcu modelku je okrem iného aj stará. To snáď aj sama vie a nenechajte sa odrbat agentúrou. Len z vás vytiahnu peniaze a aj tak bude neúspešná, skrz vek a miery. A to aj bez PPP.

Strana
z2