icon

Aká je rodinná dovolenka na ostrove Brač?

jana83j
17. júl 2024

Ahojte. Bol teraz z Vás niekto na ostrove Brac konkrétne mesto Bol rezort Bretanide. Páčilo sa Vám boli ste spokojní nie je tam pláž preplnená. Ak ste leteli lietadlom sedeli ste ako rodina vedľa seba. Bojím sa ze v lietadle nás rozdelia a dtarsie dieťa bude sedieť samé Ďakujem za vaše skusenosti

olivia1092
16. feb 2025

@jana83j dobrý deň, absolvovali ste nakoniec dovolenku? Máme ju rezervovanú, tak by som rada vedieť, či sa vám páčilo.

jana83j
autor
19. feb 2025

Dobrý deň, nám sa páčilo jedlo bolo super a more bolo ciste.

veron57
13. máj 2025
@jana83j

Dobrý deň, nám sa páčilo jedlo bolo super a more bolo ciste.

@jana83j dobry den a plaze su tam ake? A ta plaz co patri hotelu?

veron57
22. máj 2025
@olivia1092

@jana83j dobrý deň, absolvovali ste nakoniec dovolenku? Máme ju rezervovanú, tak by som rada vedieť, či sa vám páčilo.

@olivia1092 dobry den a plaze su tam ake? A ta plaz co patri hotelu?

olivia1092
22. máj 2025
@veron57

@olivia1092 dobry den a plaze su tam ake? A ta plaz co patri hotelu?

@veron57 ideme až teraz na zaciatku júla, tiež ma to zaujíma 😉

veron57
22. máj 2025
@olivia1092

@veron57 ideme až teraz na zaciatku júla, tiež ma to zaujíma 😉

@olivia1092 aj my ideme hned na zaciatku júla

jana83j
autor
5. jún 2025
@veron57

@jana83j dobry den a plaze su tam ake? A ta plaz co patri hotelu?

@veron57 plaz drobné kamienky chodili sme v topánkach do vody. Boli tam ležadlá so slnecnikmi. Nie všetky však patrili hotelu. Možno sa to zmenilo.

jamabe
29. jún 2025
@jana83j

@veron57 plaz drobné kamienky chodili sme v topánkach do vody. Boli tam ležadlá so slnecnikmi. Nie všetky však patrili hotelu. Možno sa to zmenilo.

@jana83j ahoj, idemw tiež do tohto hotela. Su tam jezkovia? Bolo treba topánky do vody? A za lehatka sa plati?

jana83j
autor
30. jún 2025
@jamabe

@jana83j ahoj, idemw tiež do tohto hotela. Su tam jezkovia? Bolo treba topánky do vody? A za lehatka sa plati?

@jamabe topánky do vody sme mali sú tam kamienky lehátka pol bolo zadarmo a druha polka sa platila takže keď si prišla na pláž skôr tak si mala zadarmo

jamabe
30. jún 2025
@jana83j

@jamabe topánky do vody sme mali sú tam kamienky lehátka pol bolo zadarmo a druha polka sa platila takže keď si prišla na pláž skôr tak si mala zadarmo

@jana83j ďakujem krásne za odpoveď! 😊