Aké sú vaše skúsenosti s AquaCity Poprad?
Ahojte, akurát riešim víkendový pobyt. Zaujal ma AquaCity Poprad a však recenzie sú rôzne. Aká je vaša skúsenosť? Ďakujem.
boli sme uz davnejsie a nam sa nepacilo. akoze nic konkretne - ale take male nic to je
Za mňa teda tiež nič moc, to už radšej Tatralandia
Ak aj s deťmi a v zime, taj určite je lepšia Bešeňová či Tatralandia. Ak v lete, tak Bešeňová, Aquacity a Tatralandia, v tomto poradí pre náš. Ale my radi chodíme aj do Aquacity, do Mountain view hotela, prípadne je tam ešte k dispozícii Season hotel. Vždy to spojíme s výletom do Tatier, keďže za pár minút si napríklad v Smokovci.
@melanta Akurát pozerám ten Season. Boli ste s ubytovaním, prístupom, stravou spokojný? Chceli by sme ísť hlavne kvôli aquaparku, tam chodíme často a celkom sa nám páči. Len teda neviem sa rozhodnúť či si u nich zaplatiť aj hotel alebo hľadať iné ubytovanie.
Boli sme v zime a nič moc. Akoze pekne to je, ale ked chceš prejsť do horúceho bazéna, musíš prejsť celý vnútorný areál a bola tam zima, ťahalo tam. A museli sme prejsť asi 3 turniketmi. V zime radšej Bešeňová. Tatralandia je pekná ale dosť gýčová, je hlavne pre turistov, ale zase lepšia volba, ako aquacity Poprad.
Bola som s deťmi páčilo sa im ale za mňa skôr Tatralandia, a cenovo to vychádza podobne.
Za mňa tiež nič nič. Už by som sa tam nevrátila..
Za mňa radšej Bešeňová.
Za mna nie , boli sme tam len na 1 deň ale smrdeli ma tam bazeny , nebolo to prilis čisté, už by som tam nesla.. radšej Bellevue Stary Smokovec , fajn wellness aj dosť velky bazen.
Predsa len som objednala, my sme s AquaCity celkom spokojný. Len som si nebola istá tým ubytovaním a stravou.
Strava super my sme sa tam vždy parádne najedli a aj deti si našli stále niečo dobré pod zub. Bazény dobre ...mohli by byť lepšie hlavne pre deti ale určite sa to dá využiť. Lepšie ísť v lete lebo máte bazény aj vonku. A ubytovanie spokojný sme boli. Niektoré izby už staršie mohli by ich zmodernizovať ale viem že majú aj modernejšie izby. Nám sa neušli lebo sme 5 ti takže už len veľký apartmán a ten je tiež starší. Ale inak super aj detské kútiky máte na hotely aj bar s detským kútikom. My sme boli spokojní ale hlavne deti boli super spokojné
@vera55555 Tak dúfam že sa ubytovanie bude páčiť aj nám. AquaCity sa nám páči tam sa chodíme kúpať pravidelne.
Zamna jedna veľká katastrofa .
Ahoj😊my sme boli s deťmi teraz na pár dní, bolo fajn,aj jedlo. Cez víkend sú aj animátori.
Parná sauna maličká, neraz v nej ľudia musia stáť a v sprchách bordel. Chodím tam často, kvôli plávaniu, ale už sa mi stalo, že sama som musela chytiť do ruky mop, či čo to tam bolo a očistiť podlahu od vlasov, aby som sa tam mohla osušiť.
My sme boli celkom spokojný, chystáme sa znova.

Boli sme tu raz a aj to veľmi dávno. Avšak využili sme len celodenný vstup, ale tak nám sa páčilo, vyšantili sa deti aj dospelí. 😉