icon

Aké sú vaše skúsenosti s AquaCity Poprad?

18. feb 2025

Ahojte, akurát riešim víkendový pobyt. Zaujal ma AquaCity Poprad a však recenzie sú rôzne. Aká je vaša skúsenosť? Ďakujem.

sjosa
18. feb 2025

Boli sme tu raz a aj to veľmi dávno. Avšak využili sme len celodenný vstup, ale tak nám sa páčilo, vyšantili sa deti aj dospelí. 😉

nyusika
18. feb 2025

boli sme uz davnejsie a nam sa nepacilo. akoze nic konkretne - ale take male nic to je

lenuska9999
18. feb 2025

Za mňa teda tiež nič moc, to už radšej Tatralandia

melanta
18. feb 2025

Ak aj s deťmi a v zime, taj určite je lepšia Bešeňová či Tatralandia. Ak v lete, tak Bešeňová, Aquacity a Tatralandia, v tomto poradí pre náš. Ale my radi chodíme aj do Aquacity, do Mountain view hotela, prípadne je tam ešte k dispozícii Season hotel. Vždy to spojíme s výletom do Tatier, keďže za pár minút si napríklad v Smokovci.

autor
18. feb 2025

@melanta Akurát pozerám ten Season. Boli ste s ubytovaním, prístupom, stravou spokojný? Chceli by sme ísť hlavne kvôli aquaparku, tam chodíme často a celkom sa nám páči. Len teda neviem sa rozhodnúť či si u nich zaplatiť aj hotel alebo hľadať iné ubytovanie.

stankadu
18. feb 2025

Boli sme v zime a nič moc. Akoze pekne to je, ale ked chceš prejsť do horúceho bazéna, musíš prejsť celý vnútorný areál a bola tam zima, ťahalo tam. A museli sme prejsť asi 3 turniketmi. V zime radšej Bešeňová. Tatralandia je pekná ale dosť gýčová, je hlavne pre turistov, ale zase lepšia volba, ako aquacity Poprad.

kvoli
18. feb 2025

Bola som s deťmi páčilo sa im ale za mňa skôr Tatralandia, a cenovo to vychádza podobne.

elenajezova
18. feb 2025

Za mňa tiež nič nič. Už by som sa tam nevrátila..

elenajezova
18. feb 2025

Za mňa radšej Bešeňová.

jovka
18. feb 2025

Za mna nie , boli sme tam len na 1 deň ale smrdeli ma tam bazeny , nebolo to prilis čisté, už by som tam nesla.. radšej Bellevue Stary Smokovec , fajn wellness aj dosť velky bazen.

autor
18. feb 2025

Predsa len som objednala, my sme s AquaCity celkom spokojný. Len som si nebola istá tým ubytovaním a stravou.

vera55555
21. feb 2025

Strava super my sme sa tam vždy parádne najedli a aj deti si našli stále niečo dobré pod zub. Bazény dobre ...mohli by byť lepšie hlavne pre deti ale určite sa to dá využiť. Lepšie ísť v lete lebo máte bazény aj vonku. A ubytovanie spokojný sme boli. Niektoré izby už staršie mohli by ich zmodernizovať ale viem že majú aj modernejšie izby. Nám sa neušli lebo sme 5 ti takže už len veľký apartmán a ten je tiež starší. Ale inak super aj detské kútiky máte na hotely aj bar s detským kútikom. My sme boli spokojní ale hlavne deti boli super spokojné

autor
21. feb 2025

@vera55555 Tak dúfam že sa ubytovanie bude páčiť aj nám. AquaCity sa nám páči tam sa chodíme kúpať pravidelne.

kikappp
22. feb 2025

Zamna jedna veľká katastrofa .

denisagaz
23. feb 2025

Ahoj😊my sme boli s deťmi teraz na pár dní, bolo fajn,aj jedlo. Cez víkend sú aj animátori.

ewellina
15. mar 2025

Parná sauna maličká, neraz v nej ľudia musia stáť a v sprchách bordel. Chodím tam často, kvôli plávaniu, ale už sa mi stalo, že sama som musela chytiť do ruky mop, či čo to tam bolo a očistiť podlahu od vlasov, aby som sa tam mohla osušiť.

autor
15. mar 2025

My sme boli celkom spokojný, chystáme sa znova.