Ako rezervovať celé kupé vo vlaku Regiojet?
Dobrý deň, prosím, povedzte mi, či je možné rezervovať si celý kupé pre dvoch vo vlaku Regiojet a ako to urobiť, ak je kupé trojlôžkové a sme v ňom dvaja?
Kupiť aj ten tretí lístok
@stankadu Ide o to, že ak si vyberiem dvoch cestujúcich , nebudem si môcť kúpiť tretí lístok. A ak si vyberiem troch cestujúcich, tak všetky kupé. Ale budeme dvaja, je možné kúpiť dve rôzne sedadlá pre jednu osobu?
kúpiť 3 lístky,ako inak?
@rozculena ide o to, že ak si vyberiem dvoch cestujúcich , nebudem si môcť kúpiť tretí lístok. A ak si vyberiem troch cestujúcich, tak všetky kupé. Ale budeme dvaja, je možné kúpiť dve rôzne sedadlá pre jednu osobu?
Kúp tri lístky, čo ti na tom nejde?
@januska12323 otázkou je, či je možné to urobiť (kúpiť dva lístky pre jedného cestujúceho) s uvedením troch a kto to už urobil 🙂
Daj tam tretiu fiktivnu osobu, ak je to na meno a neries. Kúp 3 listky, vybavene.
@sashulya_88 Vždy si kupujem celé kupé. Na začiatku musíš natukať o jednu osobu viac.
@sashulya_88 Vždy si kupujem celé kupé. Na začiatku musíš natukať o jednu osobu viac.
@nina004 na začiatku si len vyberiete troch cestujúcich a to je všetko? Nemusíte ani zadávať ich údaje, meno a priezvisko.
@nina004 na začiatku si len vyberiete troch cestujúcich a to je všetko? Nemusíte ani zadávať ich údaje, meno a priezvisko.
@sashulya_88 Čo riešiš? 3 osoby=celé kupé. Napíšeš 3krat meno. Kľudne dvakrát to isté. Kto by čo riešil? Lístky budú kúpené, ľudia v rodinách majú bežne rovnaké mená.
@sashulya_88 Čo riešiš? 3 osoby=celé kupé. Napíšeš 3krat meno. Kľudne dvakrát to isté. Kto by čo riešil? Lístky budú kúpené, ľudia v rodinách majú bežne rovnaké mená.
@abbey1 v aplikácii Regiojet nie je možnosť zadať meno a priezvisko🤷♀️, iba vybrať 3 cestujúcich.
@abbey1 v aplikácii Regiojet nie je možnosť zadať meno a priezvisko🤷♀️, iba vybrať 3 cestujúcich.
@sashulya_88 Prepáč, ale ja stále netuším, čo riešiš. Chceš kupé, kúp 3 lístky. Ak budú pýtať mena, zadáš mena. Ak nie, tak nie. 🙂
Regio jet vlakom cestujeme často. Raz v živote kontrolovali lístky, keď im neušiel systém vo vlsku5. Inak nie, keďže oni presne vidia, kto má kde nastúpiť. Kontrolujú len študentské karty, čiže nárok na zľavnené lístky.
@sashulya_88 lístky nie sú na meno
@biba_18 u nas su, naposledy som mala problem, ked som kupila 2 lístky na jesno meno🤦
@biba_18 u nas su, naposledy som mala problem, ked som kupila 2 lístky na jesno meno🤦
@janinka007 na regiojet? 😲
@janinka007 na regiojet? 😲
@janinka007
@biba_18 Máme kúpené lístky na Regio na tento týždeň. Schválne som pozrela. Žiadne mena len počet lístkov a len napísaný počet dospelých a mladistvých.
@janinka007
@biba_18 Máme kúpené lístky na Regio na tento týždeň. Schválne som pozrela. Žiadne mena len počet lístkov a len napísaný počet dospelých a mladistvých.
@biba_18 áno, lístky nie sú na meno. Práve som napísal 3 cestujúcich, vybral tri miesta a zaplatil. Lístok má QR kód, dátum, čas, smer vlaku, troch cestujúcich a tri miesta, žiadne údaje.

kúpiť 3 lístky,ako inak?