Ako rezervovať celé kupé vo vlaku Regiojet?
Dobrý deň, prosím, povedzte mi, či je možné rezervovať si celý kupé pre dvoch vo vlaku Regiojet a ako to urobiť, ak je kupé trojlôžkové a sme v ňom dvaja?
Kupiť aj ten tretí lístok
Kupiť aj ten tretí lístok
@stankadu Ide o to, že ak si vyberiem dvoch cestujúcich , nebudem si môcť kúpiť tretí lístok. A ak si vyberiem troch cestujúcich, tak všetky kupé. Ale budeme dvaja, je možné kúpiť dve rôzne sedadlá pre jednu osobu?
kúpiť 3 lístky,ako inak?
@rozculena ide o to, že ak si vyberiem dvoch cestujúcich , nebudem si môcť kúpiť tretí lístok. A ak si vyberiem troch cestujúcich, tak všetky kupé. Ale budeme dvaja, je možné kúpiť dve rôzne sedadlá pre jednu osobu?
Kúp tri lístky, čo ti na tom nejde?
Kúp tri lístky, čo ti na tom nejde?
@januska12323 otázkou je, či je možné to urobiť (kúpiť dva lístky pre jedného cestujúceho) s uvedením troch a kto to už urobil 🙂
ja nerozumiem otázke, proste kúpiš 3 lístky…
Daj tam tretiu fiktivnu osobu, ak je to na meno a neries. Kúp 3 listky, vybavene.
@sashulya_88 Vždy si kupujem celé kupé. Na začiatku musíš natukať o jednu osobu viac.
Vždy kupujem celé kupé, nikto nerieši...
@sashulya_88 Vždy si kupujem celé kupé. Na začiatku musíš natukať o jednu osobu viac.
@nina004 na začiatku si len vyberiete troch cestujúcich a to je všetko? Nemusíte ani zadávať ich údaje, meno a priezvisko.
@nina004 na začiatku si len vyberiete troch cestujúcich a to je všetko? Nemusíte ani zadávať ich údaje, meno a priezvisko.
@sashulya_88 Čo riešiš? 3 osoby=celé kupé. Napíšeš 3krat meno. Kľudne dvakrát to isté. Kto by čo riešil? Lístky budú kúpené, ľudia v rodinách majú bežne rovnaké mená.
@sashulya_88 Čo riešiš? 3 osoby=celé kupé. Napíšeš 3krat meno. Kľudne dvakrát to isté. Kto by čo riešil? Lístky budú kúpené, ľudia v rodinách majú bežne rovnaké mená.
@abbey1 v aplikácii Regiojet nie je možnosť zadať meno a priezvisko🤷♀️, iba vybrať 3 cestujúcich.
Fakt nechápem s čím máš stále problém, kúp a hotovo.
Ak je 3lozkove kúpe , kúpiš 3 osoby. Hotovo
@abbey1 v aplikácii Regiojet nie je možnosť zadať meno a priezvisko🤷♀️, iba vybrať 3 cestujúcich.
@sashulya_88 Prepáč, ale ja stále netuším, čo riešiš. Chceš kupé, kúp 3 lístky. Ak budú pýtať mena, zadáš mena. Ak nie, tak nie. 🙂
Regio jet vlakom cestujeme často. Raz v živote kontrolovali lístky, keď im neušiel systém vo vlsku5. Inak nie, keďže oni presne vidia, kto má kde nastúpiť. Kontrolujú len študentské karty, čiže nárok na zľavnené lístky.
@sashulya_88 lístky nie sú na meno
@biba_18 u nas su, naposledy som mala problem, ked som kupila 2 lístky na jesno meno🤦
@biba_18 u nas su, naposledy som mala problem, ked som kupila 2 lístky na jesno meno🤦
@janinka007 na regiojet? 😲
@janinka007 na regiojet? 😲
@janinka007
@biba_18 Máme kúpené lístky na Regio na tento týždeň. Schválne som pozrela. Žiadne mena len počet lístkov a len napísaný počet dospelých a mladistvých.
@janinka007
@biba_18 Máme kúpené lístky na Regio na tento týždeň. Schválne som pozrela. Žiadne mena len počet lístkov a len napísaný počet dospelých a mladistvých.
@biba_18 áno, lístky nie sú na meno. Práve som napísal 3 cestujúcich, vybral tri miesta a zaplatil. Lístok má QR kód, dátum, čas, smer vlaku, troch cestujúcich a tri miesta, žiadne údaje.

kúpiť 3 lístky,ako inak?