icon

Ako sa správať vo wellness Dolná Strehová?

16. feb 2026

Pre niekoho možno cudne ale idem prvy krat do wellnesu. Prosim vie mi niekto vysvetliť ako sa tam "spravat"? Myslím take veci ako dat si sprchu pred vstupom do bazéna? Priniesť si vlastne slapky alebo sa chodí na boso? Idem do Dolnej Strehovej. Nechcem si urobiť hanbu 🙈

dorizzz
16. feb 2026

Hanbu pred kym? Kazdemu kto tam bude to bude uplne sum a fuk, co tam ostatni robia a ako sa “spravaju”. Ci hanbu pred partnerom? Ak pred nim, tak mu povedz, ze ides prvykrat, nech ti povie info.

venom19
16. feb 2026

Hlavne nie do sauny v plavkach, pred saunou sprcha samozrejme.

autor
16. feb 2026
@venom19

Hlavne nie do sauny v plavkach, pred saunou sprcha samozrejme.

@venom19 ano, viem ze do sauny sa chodí bez plaviek v plachte. Ale chodí sa po wellnese naboso alebo v slapkach?

autor
16. feb 2026
@dorizzz

Hanbu pred kym? Kazdemu kto tam bude to bude uplne sum a fuk, co tam ostatni robia a ako sa “spravaju”. Ci hanbu pred partnerom? Ak pred nim, tak mu povedz, ze ides prvykrat, nech ti povie info.

@dorizzz ano, pred partnerom. Sme spolu este iba krátko

anonym_e3daa7
16. feb 2026
@anonym_autor

@venom19 ano, viem ze do sauny sa chodí bez plaviek v plachte. Ale chodí sa po wellnese naboso alebo v slapkach?

@anonym_autor fuj naboso. To za mňa najväčší humusáci chodia na boso. A na kupku, keď vidím ako chodia mladé ženské na wc bosé, tak sa mi chce vracať

anonym_35bbe9
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor chodi sa v gumenych slapkach a pred vstupom do sauny sa treba vyzut

anonym_53d5f1
16. feb 2026

Tak my sme mali zupany na izbe,aj ked brali sme si svoje z domu ale nepouzili,slapky sme mali vsade.Neboli sme v saune,ale len vo virivke,a pred vstupom sme sa osprchovali sprchou ako byva na kupku.Slapky a zupan sme si nechali na lehatku a pri lehatku aj na masaz sme isli v zupane a slapkach.Neboli sme si prave tu ale tie wellnes pobyty su vsade rovnake.

autor
16. feb 2026
@anonym_53d5f1

Tak my sme mali zupany na izbe,aj ked brali sme si svoje z domu ale nepouzili,slapky sme mali vsade.Neboli sme v saune,ale len vo virivke,a pred vstupom sme sa osprchovali sprchou ako byva na kupku.Slapky a zupan sme si nechali na lehatku a pri lehatku aj na masaz sme isli v zupane a slapkach.Neboli sme si prave tu ale tie wellnes pobyty su vsade rovnake.

@anonym_53d5f1 dakujem velmi pekne 🙂

barbie2023
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to ako sa chodí je na tebe. Ja chodím v slapkach z hygienických dôvodov,ale sú aj takí ,čo behajú naboso. V saunach si len s plachtou , po saune sa ochladzujes podľa vlastných preferencií - v kadi, vedro s ľadom alebo len na chladnom vzduchu či vôbec.

anonym_9ecc65
16. feb 2026
@anonym_e3daa7

@anonym_autor fuj naboso. To za mňa najväčší humusáci chodia na boso. A na kupku, keď vidím ako chodia mladé ženské na wc bosé, tak sa mi chce vracať

@anonym_e3daa7 tak budem za humusačku, kým som tam bola v bazéne nejaký dobrák(čka) mi šlohla Adidasi , darmo si napísali moje tč na informáciách, po celý čas Tom tam musela chodiť bosá

anonym_a6eb91
16. feb 2026
@anonym_9ecc65

@anonym_e3daa7 tak budem za humusačku, kým som tam bola v bazéne nejaký dobrák(čka) mi šlohla Adidasi , darmo si napísali moje tč na informáciách, po celý čas Tom tam musela chodiť bosá

@anonym_9ecc65 Strašne dôležitá informácia, hlavne "adidasi" 🙈🙈🙈

anonym_1f7571
16. feb 2026
@dorizzz

@dorizzz takým, ktorý poznajú zásady správania vo wellnese, saune a reštaurácii to nie je šum a fuk. Taký prevrátia oči, keď nabehne sedlač nevychovaná.

muzula
17. feb 2026

priamo na ich stranke https://www.strehova.sk/wellness-spa/ chod trochu nizsie, je tam sekcia Wellness etiketa kde najdes nejake odpovede na tvoje otazky