icon

Ako vybrať správny hotel v Trenčianskych Tepliciach?

16. mar 2025

Dobrý deň chystám sa do kúpeľov typu A do trenčianskych Teplíc. Ktorý hotel odporúčate viac Krym alebo Pax ? A ako to vôbec funguje keď mi schvália liečbu ja si budem môcť hotel vybrať a aj požiadať o samostatnú izbu bez príplatku? Nikdy som nebola tak neviem ako to funguje ďakujem za odpovede

viestta
16. mar 2025

samostatna izba je skoro vzdy za priplatok, s tym rataj

stanulienkat
16. mar 2025

Kúpele aj kúpeľný dom si môžeš vždy vybrať sama. Podľa toho budeš doplácať- či chceš lacnejší, alebo vyšší štandard. Samostatnú izbu bez doplatku nenájdeš, to by si všetci vyberali, že chcú by sami na izbe. V minulosti bola kúpeľná liečba Áčko úplne zadarmo. Posledné roky ako išli hore energie, voda, ubytovanie, platy...tak platíš nejaký symbolický poplatok, ale stále sa to veľmi oplatí. Uži si to.

autor
16. mar 2025

@viestta vieš mi prosím povedať koľko cca na deň. Viem že je to individuálne ale aby som vedela s čím rátať

autor
16. mar 2025

@stanulienkat to som nevedela myslela som že je to úplne zdarma . Viem že sa platí miestna daň alebo také niečo ale myslela som že to je všetko

viestta
16. mar 2025

Kazde kupele maju cenniky na svojom webe, nebud leniva vyhladaj a precitaj si to

kabinka11
16. mar 2025

Mama bola minulý rok v paxe, 3 týždne a platila niečo okolo tisícky.

jarkaslck
16. mar 2025

Ahoj, ja som bola v Slovakii, Kryme aj v Paxe. A teda v tomto poradi by som ich aj odporucila. Najviac sa mi pacilo v Slovakii.

astrobot
Autor odpoveď zmazal
melanta
18. mar 2025

Neviem o tom, že by sa v niektorých kúpeľoch bola sólo izba bez poplatku. Všade ťa dajú na izbu s niekým cudzím. Alebo si doplatíš jednotku či apartmán. V niektorých hoteloch je možné doplatiť si aj stravu nad rámec štandardu (napríklad v základnej cene obedy a večere výber z 3-4 jedál, za príplatok bufetové stoly). Ak ideš na 3 týždne a chceš byť sama, ako píše kabinka, počítaj +/- okolo tisícky, ja som v Brusne platila ešte viac. Ale zaplatila by som znovu, pretože pre mňa je byť na izbe s cudzím úplne nepredstaviteľné. Ak by sa nedalo priplatiť alebo by som nemala na to financie, ja osobne by som potom do kúpeľov nešla. Hotel by som si vybrala podľa toho, či by som musela dochádzať na procedúry do iného hotela. Pretože to nemusí byť komfortné.