Aký výlet na Slovensku ste si najviac užili?
Aký výlet na Slovensku ste si najviac užili? Môže ísť o výlet niekam do pekného mesta, prechádzka, turistika, kúpanie, pamiatky, kultúra, proste miesto alebo zážitok na ktorý radi spomínate.
Janosikove diery, Oravsky hrad, Trencin, Smolenicky zamok a okolie, Tatry a Strbske pleso. Aj Nitra bola krasna, do Zvolena chodime radi.
@anonym_autor všetky na vrcholoch (Tatier). Neskutočný pocit.
Pustý hrad pri Zvolene ešte. Veľmi pekná prechádzka do kopca s pekným výhľadom.
@anonym_autor Farma Pusté Ulany, krasne prostredie. a Bojnice, aj ked teda odtial pochadzam, takze pre mna to je skor navrat domov ako vylet, ale velmi sa mi tam paci, kupele, zamok, namestoe, cele mestecko...
kosice, radi by sme sa tam vratili
sme z liptova a tam velmi radi chodime do cutkovskej doliny
@anonym_autor Pieniny - možnosť splavu, turistiky aj cykloturistiky. A tie bicykle ani netreba ťahať so sebou, požičovne sú na slovenskej aj poľskej strane. Keď máte radi históriu, je tam obec Červený kláštor - robia prehliadky po kláštore, sokoliarske predstavenia.
Cesta do BA na letisko.
Každý rok sa vraciame.na bojnický zámok,.zoo a dinopark, to je povinná jazda. Je ten dinopark drahy, ale neviem prečo milujem ako to tam vonia stromami 😂 páčil sa nám aj Smolenicky zámok napríklad, s deťmi radi chodíme na Beckov hrad aj trenčiansky keď sú tam nejaké akcie zrovna. Užili sme si aj pobyt vo valči, je tam yetiland kde sa deti zabavia. Aj keď áno musím priznať, že môj pocit sa asi veľa odvíja od toho akú náladu mali deti na výlete 😂
@anonym_autor Pieniny - možnosť splavu, turistiky aj cykloturistiky. A tie bicykle ani netreba ťahať so sebou, požičovne sú na slovenskej aj poľskej strane. Keď máte radi históriu, je tam obec Červený kláštor - robia prehliadky po kláštore, sokoliarske predstavenia.
@d_ivana min.tam ťahať cyklistické prilby,dcéra tam mala na požičanom bicykli škaredý úraz
Bojnice mestečko, zoo aj hrad, milujeme to tam..červený kameň..zochova chata..ekopark čierna voda pri ulanoch a farma humanita kralova nad vahom..
V kazdom veku cosi ine.. bojnice, liptov, zadiel, terchova, stiavnicke okolie s tajchami.. vsade je nieco, co bolo fajn
@anonym_autor Za mňa najkrajšie sú výlety do Piešťan a Košice, prípadne Štrbské pleso a okolie. To je taký ten dobrý pocit, čo tam mám. A najhoršie, hoci si sa nepýtala, Liptovský Ján.

Bojnický zámok a zoo je srdcovka, ktorú musíme zopakovať každé leto. Je to jeden z mála výletov, kde sa vždy teší aj náš pubertiak. Mne sa páčia aj jaskyne, Betliar, kaštiel v Sv. Antone a syn má rád najmä zoo. Zveropark , Panthera park pri Leviciach a pod.