Arietes Marmont Resort Tatry. Je tunel medzi budovami?
Ahojte, prosím Vás, bol niekto v Arietes Marmont Resort vo Vysokých Tatrách? Bookla som si pobyt v hotelovej izbe, pretože sme nechceli prechádzať na wellness z apartmánov. Avšak dnes som sa dočítala, že prechod je vyriešený tunelom, teda že sa nejde po vonku. Pozerám na stránke mapu ale žiadny tunel medzi apartmánovou budovou a hotelovou budovou nevidím.
Niekto to tam bol a vie mi to vysvetliť ako to je? Predsa len by som radšej vzala apartmán. Ďakujem
@zuzinka888 dobrý deň, ďakujem za odpoveď a ak môžem tak sa povypytujem, nakoľko berieme malé bábätko a chcem to vyriešiť čo najkomfortnejšie.
Tunel teda vedie z budovy naľavo, kde su apartmány, lyžiareň a garáž áno? Je v tuneli zima alebo hotelová teplota?
Keby vám nevadilo mi to trochu rozpísať, ja by som Vám bola velmi vďačná 🙏
Ahoj, my sme mali apartmán v najnovšej budove a tam tunel ešte vybudovaný nie je. Tiež sme boli s deťmi a myslela som si, že všetky budovy sú poprepájané, ale až na mieste sme sa dozvedeli že to tak nie je a že najnovšia časť ešte nie je prepojená s hlavnou budovou tunelom. Takže toto ma trošku mrzelo, ale zas zvládli sme to aj tak a tento hotel naozaj odporúčam, nám sa tam veľmi páčilo a určite tam ešte pôjdeme.
@ivanka_37 ahoj, vyzerám jak debil ale skúsim teda 😀 ja som to brala cez zľavomat a tam mám v ponuke apartmány takto ako pripájam na screenshote. Proste sa neviem dopátrať ktoré presne to sú. Asi mi nevieš podľa tohto poradiť však?
A je tam dobre teda áno? Tešíme sa ale teda určite by som radšej apartmán ako izbu, ale keď mám riskovať že trafím presne na ten ktorý nieje prepojený tak to asi nechcem teda..
Ano, v tej budove. V tunely je chladnejsie je pod zemou- no nic strasne chodili sme bez bund. Ak mas babo- prehodis deku das ciapocku- lebo pri vchode do tunela z hlavnej casti bol trochu prievan. Nas mal 18 mesiacov a cholil len v mikine.
@senticka asi mas najlepsie si zavolat na recepciu. My sme boli minuly rok v decembri a boli tam nove budovi tesne pred dokoncenim- tam tunel asi nie je. Lebo v tunely neboli ziadne" krizovatky" ci miesta kde by sa napajal este na inu budovu. Mali sme apartman 2 samostatne spalnne + velka obyvacka s kuchynkov1 samistatne wc 1 kulelna s vanou co mna teda sklamalo a v tvojej ponuke sprcha je
Ja ti úplne rozumiem, pretože ja som bola takisto zmätená z toho :D Neviem ti podľa tohto poradiť, lebo ja som tiež objednávala takto cez zľavomat a tiež som nevedela ktorý apartmán je v akej budove. Najlepšie podľa mňa bude, ak zavoláš na recepciu a tam ti isto poradia čo máš zvoliť aby si bola v tej budove, ktorá má tunel. Nám sa tam veľmi páčilo, ten náš apartmán ešte voňal novotou a bol veľmi pekný, čistý, každý deň nám upratovali. A deti tam mali raj, je tam veľký detský kútik aj keď sú tam už staršie hračky, ale aj tak sa vyhrali a detský bazén, tam boli najradšej :D
A neviem či budete mať aj stavu, my sme mali polpenziu a varili fakt úžasne. A fakt bol veľký výber jedál, takže za mňa veľká spokojnosť, my sa tam určite plánujeme vrátiť 🙂
Ach ženy, ďakujem Vám za rady, teraz som si k tomu poriadne sadla a..... apartmány sú riadne aj v hotelovej časti... je tam ponuka ubytovanie v hoteli (apartmány) a potom apartmánový dom a osobitne chalets apartmány, ja som si mala pekne krásne zakliknúť ten apartmán 55m², to je v hotelovej časti... to tá moja zbrklosť rýchlo rýchlo... už som písala na podporu, či to je možné ešte zmeniť 🫣 ale hej máme zaplatenú polpenziu+wellness, len by som rada teda aj kuchynský kút, keďže berieme deti.. no držte mi palce aby sa to dalo zmeniť 😀
Ja toto presne poznám, ja tiež všetko rýchlo a nikdy si poriadne neprečítam všetko :D :D Ale dobre vedieť, že je to teda iba v tej hlavnej časti, nabudúce si tiež už určite dám ten apartmán s tunelom :D Verím, že sa to bude dať zmeniť a že budete spokojní. Užite si dovolenku. 🙂
@ivanka_37 urcite ti to zmenia. My sme ali maly apartman- dostali sme ako dar( pre nas s manzelom) ale kedze mame tri deti z toho dve uz velke slecny a chceli sme ich vziat. Nebol problem vymenili -nieco sa doplatilo. Bolo fajn
Ach ženy, ďakujem Vám za rady, teraz som si k tomu poriadne sadla a..... apartmány sú riadne aj v hotelovej časti... je tam ponuka ubytovanie v hoteli (apartmány) a potom apartmánový dom a osobitne chalets apartmány, ja som si mala pekne krásne zakliknúť ten apartmán 55m², to je v hotelovej časti... to tá moja zbrklosť rýchlo rýchlo... už som písala na podporu, či to je možné ešte zmeniť 🫣 ale hej máme zaplatenú polpenziu+wellness, len by som rada teda aj kuchynský kút, keďže berieme deti.. no držte mi palce aby sa to dalo zmeniť 😀
@senticka Ahoj, môžem mať nejaké otázky k hotelu? Veľmi sa mi zapáčil, ale su tam detaily, nad ktorými sa tak trochu mračím. Jednak nepríjemnejšie novšie recenzie (napr. Že vraj v detskom kútiku chýbajú hračky, sú polámané atď., hygiena že vraj trochu slabšia), wellnes až od 15:00...to by mi nevadilo, lebo sme mali v pláne prejsť sa po okolí, ale pozerám, že tam je hneď hlavná cesta? Je tam niekde nejaká možnosť kocikovat? Či len rezort a auto?
Akože toto je ináč základný problém väčšiny baby friendly hotelov u nás, kde by všetko sedelo a bola by som ochotná rozdýchať tu cenu, tak je hotel jak naschvál dakde pri frekventovanej ceste či úplne niekde v ničote a nemám.moznost si ten kočík niekde potlačiť, kým manžel so starším sa vybláznia v bazénoch.
Boli sme aj v Atriu, čo by bolo fajn, no ale tiež má.muchy a keď chcem mať dôstojnejšie ubytko (lepšia izba, kuchynka, prostý minibar), tak tam veru zacvakam, toľko zase za to nie som ochotná dať.
Ďakujem vopred 🙂

Ano je tam tunel