Cestovanie po Thajsku s malým dieťaťom: Tipy a odporúčania
Ahojte, bola niektora z Vas v Azii na dovolenke s 6-11 mesacnym dietatom na mesiac? Napiste prosim vas skusenosti, tipy, triky a odporucania 🙂 ako ste napr riesili prikrmy a podobne 🙂
Fakt je nutné ťahať 6-11 mesačné dieťa na druhú stranu zemegule? K čomu je to dobré? Boris sa ťa už nevie dočkať? 😂
Zlatko, retardovaného by som nazval človeka, ktorý uprednostňuje svoje egoistické záujmy pred záujmami dieťaťá. 😉
@fido69 každý druhý príspevok je o dovolenke s dojčaťom v zahraničí.. ja si to teda po skúsenosti s mojim dieťaťom neviem predstaviť..🙈 to by som potrebovala nie 1 ale aspoň 5 kufrov navyše 🤣
@monicatko20 mate pravdu😅 hladat relevantne informacie na modrom konikovi je strata casu
@konik333 Ja odporúčam inú destináciu s malým dieťaťom, veľké horúčavy, znížená hygiena a očkovaní sme boli proti žltačke, brušnému týfusu.. a pokiaľ to nebude hotel na tip top úrovni, tak v bežných reštauráciách bude veľmi ťažké zohnať to, čo dieta potrebuje.. a ešte komári a jašterice, ktoré sú všade a roznášajú všetko čo tam je práve k dispozícii.. plus smrad z kanálov a neskutočná vlhkosť vzduchu nemusí malému dieťaťu prospievať..
A ten let tiež, s nami to hádzalo, že sme museli byť stále pripútaní..
@konik333 ahoj, my sme boli február na mesiac. Dieťa malo vtedy 1,5 roka a bolo perfektne. Očkovanie mala povinne a plus rotavirus iné sme nestihli odporúčala veľmi doktorka meningokoky tie ešte doplníme. Boli sme trasa BKK-Krabi-Phi Phi-Lanta-Ayutthaya. Lanta je perfektný ostrov pre rodiny s deťmi. Plienky sme nebrali iba na prvé dni inak sme ich kupovali tam dostať všade vo väčších obchodoch aj v 7/11. Vacsinou také tie Lanta. Príkrmy sme neriešili je už normálnu stravu. Ale kapsicky sa dali zohnať v Lotuse veľký výber aj mlieka všetkého. V 7/11 vôbec nič žiadne kapsicky ani nič podobne. Prikrmy sa dali zohnať aj v tých minimarketoch na pláži hlavne na Lante boli všade. SPF krém sme brali so sebou, len sa po ceste rozbil, čiže sme kupovali spf aj tam v pohode aj pre deti konkrétne sme Niveu pre deti kúpili boli aj iné značky a kúpené v lekárni. Celkovo aj v lekárni sa dajú kúpiť všetky lieky našťastie sme nič nepotrebovali. Inak z oblečenia odporúčam veľmi spf trička vôbec sa nespálila, rýchlo schnu. Ani oblečenia sme veľa nebrali laundry sú všade. A balenú vodu sme normálnu kupovali všade dostať.

@konik333 nasi znami boli s 11mes dietatom, viem, ze brali so sebou extra kufor na plienky, vyzivy. Isli na Phuket na dva a pol tyzdna. Leteli prvou triedou c aby sa vyspali nejak. Maly to zvladol dobre, viem, ze ockovali nejake veci extra ( asi zltacka A a meningitis)