Chata na víkend v decembri s kopou snehu
Ahojte, ja viem že toto je mimo bežných tém. Ale potrebovala by som chatu na víkend v decembri pre dvoch dospelých a dve detičky, Max. 100€/noc. Ideálne niekde v súkromí kde je naozaj kopa snehu v decembri. Veľmi pekne ďakujem za typy.
v decembri sneh vacsinou nebyva, fakt posledné roky zacne snezit v novembri, potom sa to roztopi a nasnezi az po vianociach.
@midnightsky nepredpokladám ze v decembri bude sneh. začína to fungovať tak ze keď na sneží tak za jednať a ísť. skúsenosť z minulého roka. silvester v tatrách. bolo 15stupnov. jarné prázdniny na Liptove-vo štvrtok majiteľ povedal ze je tam120 cm snehu. celý víkend pršalo a v pondelok keď sme prišli už bolo len blato
To som chcel tiež dodať. Minulý rok nebol sneh v decembri ani v Alpách. Skor koniec januára.
V decembri už ani my pod Tatrami moc snehu nemáme. Skôr január .. okolo 6.1 každý rok riadne nasneží.
Ale teda k tej chate, odporúčam chatu u Wojtaska vo Veľkej Frankovej, tam sneh určite bude.
Pripadne hľadaj v Ždiari, alebo Zamagurie, Orava ..

dobrý večer, skúste chatu mojej nevesty Marcely, ktorá hľadá podnájomníkov práve na takéto udalosti...... e-mail: marcela.ihnacakova98@gmail.com
Ďakujem a prajem pekný večer,
Marika