Čo navštíviť v okolí Hotela Bystrá pri Brezne?
Ahojte. Chystáme sa do Hotela Bystrá,pri Brezne.
Čo doporučujete navštíviť? V okolí je Syslovisko,to viem. Ešte niečo zaujímavé? Ďakujem pekne za tipy
@anonym_autor veľmi som sa snažila, nešlo to, ale nakoniec sa mi to predsa len podarilo
https://www.hotelbystra.sk/vylety-do-okolia
Ahoj, ideš s deťmi? Prdimuchova izba v Hornej Lehote sa mojim páčila, od hotela sa dostaneš prechádzkou na Tále (ale niečo stavali, tak ten lanový park a vodná nádrž netuším, v akom stave sú teraz), môžete sa povoziť na koníkoch v Mýte pod Ďumbierom, pozrieť labute v tajchu vo Valaskej, Bystrianska jaskyňa je pekná....
Tam je všade pekne.
Ciernohronska železnička, lesnícky skanzen Vydrovo, Chlipavica, v meste je pekne, turistika na Ďumbier, lanovka na chopok, Tále, jazero Krpáčovo, vyhliadková veža horné lazy a tuším je v meste aj nejaký priestor v meste kde je expozícia Retro vecí
Ciernohronska železnička, lesnícky skanzen Vydrovo, Chlipavica, v meste je pekne, turistika na Ďumbier, lanovka na chopok, Tále, jazero Krpáčovo, vyhliadková veža horné lazy a tuším je v meste aj nejaký priestor v meste kde je expozícia Retro vecí
@anonym_d0991c ešte napr. Double red múzeum aút a tá retro expozícia sa volá Nostalgia

@anonym_autor neviem či sysľovisko je úplne v okolí, z Bystrej je to asi hodina autom. Cestou na sysľovisko je salaš Zbojská, je tam rozhľadňa aj náučný chodník. Nad Breznom je vyhliadková veža Horné lazy. Ja by som šla aj lanovkou na Chopok, odtiaľ vieš prejsť aj na Ďumbier. Ale ťažko radiť, keď si nenapísala vekové zloženie.