icon

Čo robiť a nezažiť sklamanie na wellness pobyte?

15. jan 2025

Stále čítam že chodíte na wellness pobyty. aké je to super. Čo tam vlastne robíte? Poraďte?
Boli sme s mužom, bazén ešte ok, v saune mi bolo zle, masáž bola za nula bodov, ráno som bola ako dobitá.

lindous
15. jan 2025

U nás to nie je úplne ten najoblúbenejší druh pobytu, preferujeme aktívnejšie výlety, ale práve rôzne saunové rituály si raz čas vieme užiť, snúbenec aj dobrú masáž, ja až taký fanúšik nie som, skôr som na horúce zábaly, keď už nejaká procedúra... a vždy teda aj ten bazén, prechádzky po okolí, prípadne nejaká turistika a aj trocha nič nerobenia, proste relax 🙂

ivik4
15. jan 2025

My sme casto vo vonkajsej vyrivke a v sukromnej tiez, manzel absolvuje vsetky tie sauny aj ladove jazero vzdy, ja len nieco. Do toho posilka, vela jedla, vela kaviciek na terase,prechadzka na kolibu ( max 1 lebo sa nam nechce chodit ), bowling , bar s hudbou vecer. Rychlo nam ide cas,nenudime sa

petamich
15. jan 2025

Podobne ako @ivik4, manzel saunu a ritualy a co ja viem co ma velmi rad, ja idem do sauny, potom s teplym cajom som v odpocivarni a citam si knihu, ideme plavat, prejst sa, na turu, co uz okolie ponuka, na dobru veceru, potom si zahrame spolocenske hry, pripadne ideme na drink, spime (viac ako obvykle, kedze mame mensie dieta, tak ked sme sami na wellness aj spime)

Naposledy sme boli pri Stiavnici, tak sme sli do bane, po nej wellness, ...a tak co uz je na okoli

hellwant
15. jan 2025

ale po masazi ak chodis malokedy budes dobita(ci si nebola este na masazi?)

autor
15. jan 2025

@hellwant ale bola som už masaži, aj na takej čo som nič necítila, aj takej čo bola lepšia a nebola ako dobytá.
Som astmatik, od zápachu chlóru mi býva zle, či už bazén či výrivka všade je vo vode chlór.

petamich
15. jan 2025

No tak wellness potom nie je aktivita pre vas a treba si najst nieco ine, kde vam bude prijemne 🙂 to akoby som neznasala more a plavanie a cudovala sa, na co tam ludia chodia a co tak asi robia, no pre niekoho to je prijemne a pre ineho neprijemne

mane01
15. jan 2025

My sme sauneri, takze milujeme saunovanie. Taky saunovy ritual to pekne spestri. Pocas oddychu medzi jednotlivymi saunami byt citame na lehatku, alebo ideme do vyrivky alebo len tak oddychujeme v bazene. Dame 3-4 kola v suchej saune, ja mam rada aj infra. Tri hodiny prejdu ako nic. Pocas dna ideme bud na turistiku alebo pozriet mesto… podla toho, kde sme.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
autor
15. jan 2025

@mandzula nás program bol veľmi podobný a potom potom mi privolali sanitku

mandzula
Autor odpoveď zmazal
kvietok1233
15. jan 2025

Každý má rád nieco ine... My s dcérkou si užívame bazény kým sa manžel saunuje a potom sa striedame ja idem na masaz.

ja_bb
15. jan 2025

Nechodím, neznášam bazeny-vodu a v saune sa potit za peniaze? Len mi je zima, ked odtial vyjdem. No načo🙂

martinadomianova
16. jan 2025

Ja nič. Nechodím tam. By som sa tam unudila k smrti.

milos81
16. jan 2025

Chodievam často, 2 hodinky nemáš problém tam len tak premýšľaním stráviť, väčšinou idem tak, že prechádzka, či výlet v okolí a potom na večer akváč a wellness, cítim sa potom lepšie, super vec

veronika150999
17. jan 2025

@mane01 gramatika

cukroska
10. mar 2025

My by sme umreli od nudy na wellness pobyte, kebyže to vždy neskĺbime s výletom po okolí,turistikou. Respektíve vždy ideme tam kde máme v pláne aj niečo vidieť a je to ďaleko od nás a potrebuje ísť aj na noc. Ale väčšinou wellness dostaneme ako darček. Až tak nepreferujeme wellness pobyty.

sisaka
10. mar 2025

Nikdy nechodíme na viac dní, jeden deň nám stačí, dáme rôzne sauny, rôzne bazény, niečo zjeme, pár krát zopakujeme, skočime na večeru a ideme domov. Nezniesla by som dotyky cudzieho človeka, takže nejaké masáže, kozmetika a podobné veci odpadajú.
Odkedy máme doma finsku saunu aj parnú saunu a vonku celoročne jacuzzi, tak využívame takmer denne a nepotrebujeme chodiť mimo. Ak sme niekde na dovolenke tak samozrejme využijeme.