Čo robiť v Demänová rezort, keď prší?
Dobrý deň, budúci týždeň mame ísť do Demänová rezort , a keď vidím predpoveď počasia chce sa mi plakať, deti sa tešili do bazénov a ma byt 15 stupňov. Dá sa tam niečo robiť aj keď prší ? Je tam nejaký bazen dnu ? Tie čo ste tam boli a pršalo je tam nejaký program ?
Ďakujem za odpovede
@anonym_autor v rezorte je kryté detské ihrisko, v aquaparku je krytý bazén, dom hore nohami-Liptov, jaskyna- tam sa vás počasie nedotkne
@obrazkova v demanovej je kryty bazen ?
Ak máte auto k dispozícii, môžete ísť do Tatralandie a tam si môžu deti skladať lego (my sme tak boli pred pár rokmi, keď pršalo). Volalo sa to Bricklandia (ale tú mi teraz nenašlo na Liptove, asi to tam nie je vždy).
Ale našla som tam niečo iné:
https://www.tatralandia.sk/zazitky/viac-zazitko...
Tatralandia, Villa Betula, Fantázia Park.. ak ste išli do Demänová rezort kvôli tomu jednému bazéniku, tak nabudúce asi vybrať čosi iné treba 🙂
@anonym_autor nuz, dovolenka na slovensku.. co ti poviem.. drahe jak hovado, pred 3 rokmi sme boli a veru nam stacili aj 2 dni... to radsej na 4 dni pri more, sluzby za tu cenu neporovnatelne... a naozaj sa mi nechce davat 1000 eur na to, aby si dieta skladalo lego alebo bolo v detskom kutiku..

@anonym_autor v rezorte je kryté detské ihrisko, v aquaparku je krytý bazén, dom hore nohami-Liptov, jaskyna- tam sa vás počasie nedotkne